MSC.Software wint IBM Information Management Award


SimManager Enterprise levert direct ROI

GOUDA, 20071126 -- MSC.Software, aanbieder van simulatie- en ontwerpsoftware, ontvangt de `Information Management Solution Excellence' award in de jaarlijkse Information Management Awards competitie van IBM. Deze award wordt toegekend aan business partners van IBM die met hun Information Management software hebben bewezen ondernemingen toegevoegde waarde te bieden.

De winnende oplossing van MSC.Software is SimManager Enterprise. Dit is een ondernemingsbrede oplossing waarmee internationale organisaties hun engineeringprocessen efficiënter kunnen inzetten om het ontwerp- en ontwikkelproces te versnellen. SimManager Enterprise biedt de functionaliteit om simulatiedata efficiënt te beheren, te managen en opnieuw te gebruiken. Hiermee kunnen organisaties productdata en processen controleren, uitwisselen en uitbreiden, zowel met interne als externe organisaties.

SimManager Enterprise heeft de manier waarop engineering teams toegang hebben tot en werken met simulatieprocessen en -data sterk veranderd. Het is mogelijk om aanverwante informatie met de gehele organisatie te delen om de samenwerking, controletrajecten en vergelijkende analyse te verbeteren. Met SimEnterprise kunnen productontwikkelaars, ongeacht hun applicatievoorkeur of vestigingslocatie, gemakkelijk samenwerken om simulatie en simulatie-gebaseerde ontwerpinformatie te beheren en de productontwikkeling op een rendabele manier te versnellen.

"Onze partners zijn zeer belangrijk voor het succes van het IBM `Information on Demand' initiatief en wij hebben het genoegen om hen met de toekenning van de `Information Management Business Partner' awards te erkennen", aldus Robert D. Thomas, vice-president Business Development bij IBM Information Management. "Wij verheugen ons op de voortzetting van onze samenwerking met al onze partners, omdat hun oplossingen en deskundigheid toegevoegde waarde biedt aan onze gezamenlijke klanten."

Bert Knops, Country Manager bij MSC.Software Benelux: "We zijn blij dat IBM erkent hoe SimManager Enterprise de druk op fabrikanten om de time-to-market en de right-to-market te verkorten aanpakt. Wij bieden ondernemingen capaciteit door het simulatieproces en de simulatiedata geschikt te maken voor de aanpak van multidisciplinaire problemen. Dit gebeurt door middel van betrouwbare simulaties van productprestaties die de behoefte aan fysieke prototypen vermindert en nauwkeurige en volledige resultaten oplevert."

Over MSC.Software
MSC.Software (NASDAQ: MSCS) is een internationale aanbieder van simulatie- en ontwerpsoftware en de hieraan gerelateerde diensten. Hiermee kunnen ondernemingen tijd en kosten besparen in alle fasen van de productontwikkeling. Wereldwijd vertrouwen talloze ondernemingen dagelijks op de oplossingen van MSC.Software om betere producten in kortere tijd te ontwikkelen. MSC.Software heeft meer dan 1200 werknemers in 23 landen. Voor extra informatie, bezoek www.mscsoftware.com





Ingezonden persbericht