Marketingtools voor particulier woningverkoper


NEDERLAND, 20071126 -- Met ingang van vandaag hebben particulieren die hun woning willen verkopen door middel van zelf werkzaamheid toegang tot professionele marketingtools. Makelaarsmarketing biedt hun de mogelijkheid professionele A5 en A6 flyers in full color in 5.000-voud te versturen in de directe omgeving van hun woning. Dit is mede ingegeven door het feit dat 80% van de verhuisbewegingen in een straal van 20 kilometer rondt de huidige woonplaats gebeurt.

Omdat steeds meer particulieren besluiten om hun woning te verkopen buiten de traditionele makelaar om heeft Makelaarsmarketing een site ontwikkeld waarop deze cliënten, in eerste instantie alleen flyers, kunnen aanvragen van hun woning. Dit idee is ontstaan uit het gegeven dat de diverse woonsites die woningen aanbieden deze mogelijkheid niet of nauwelijks bieden.

Cliënten kunnen via de site www.makelaarsmarketing.nl hun bestelling opgeven, deze wordt na het betalen van de factuur gedrukt en verstuurd in de directe omgeving van de te koop staande woning. De gemiddelde doorlooptijd zal 3 weken bedragen. De flyers kunnen in geheel Nederland worden verstuurd.

Uiteraard zal de dienstverlening in de toekomst worden uitgebreid.





Makelaarsmarketing/Bart van Werkhoven