Gratis rijlessen en werken op Curaçao


ROTTERDAM, 20071126 -- The Talent Factory (TTF) in Rotterdam en Zoetermeer is 1 november jl. gestart met het geven van gratis rijlessen aan haar personeelsleden. "Bij ons kun je kosteloos al je rijlessen volgen. De arbeidsmarkt is behoorlijk krap en als werkgever moet je je onderscheiden op andere zaken dan alleen het salaris", aldus directeur Patrick Jordens.

"Het beroep van contact center agent moet beter worden gewaardeerd door werkgevers." TTF wil hier ver in gaan, zo veel is duidelijk. Naast een goed salaris en de gratis rijlessen is het bij TTF ook nog mogelijk om een half jaar of langer op Curaçao te gaan werken. De overtocht en het verblijf regelt TTF. "Ons bedrijf moet onweerstaanbaar zijn voor potentiële werknemers." Geïnteresseerde kandidaten kunnen zich melden op www.gratisrijles.com.

TTF is sinds haar oprichting in 2000 uitgegroeid tot een gerenommeerde commerciële dienstverlener op het gebied van outsourcing van klantcontact. De organisatie heeft 220 werkplekken en 650 medewerkers verdeeld over haar vestigingen in Rotterdam en Zoetermeer. Als gevolg van de snelle groei zoekt TTF nog zeker 100 medewerkers voor haar vestigingen in Rotterdam en Zoetermeer.