Gemeente Bergeijk

Wet milieubeheer openbare kennisgeving beschikking

26-11-2007

Burgemeester en wethouders van Bergeijk;

gelet op artikel 3:42 en 3:44 tweede lid van de Algemene wet bestuursrecht;

maken bekend:

dat door hen onder voorschriften/beperkingen ter bescherming van het milieu, vergunning/ontheffing is verleend ingevolge de Wet milieubeheer naar aanleiding van de aanvraag van Mibra Kantoormeubelen B.V., Rijt 17 te Luyksgestel voor het uitbreiden van het bestaande pand. Deze uitbreiding zal dienst doen voor de opslag van eigen produkten en tijdelijke opslag van aangekochte produkten. De inrichting is gelegen aan Rijt 17 te Luyksgestel .

De beschikking en andere ter zake zijnde stukken liggen op het gemeentehuis, Burg. Magneestraat 1 te Bergeijk vanaf 29 november 2007 tot en met 9 januari 2008 elke werkdag van 09.00 uur tot 12.30 uur en iedere dinsdagmiddag van 14.00 uur tot 19.00 uur ter inzage. Voor een mondelinge toelichting kunt u telefonisch een afspraak maken met de heer R. Schellekens, telefoon 0497-551322.

Wij maken U er op attent, dat de beschikking ten opzichte van de ontwerp-beschikking niet is gewijzigd.

Ingevolge artikel 20.6 en 20.7 van de Wet milieubeheer staat met ingang van de dag na verzending van de beschikking gedurende zes weken beroep open voor:

a. degenen die zienswijzen hebben ingebracht tegen het ontwerp van het besluit;

b. de adviseurs die gebruik hebben gemaakt van de gelegenheid advies uit te brengen over het ontwerp van het besluit; c. degenen die zienswijzen hebben tegen de aangebrachte wijzigingen ten opzichte van het ontwerp van het besluit; d. belanghebbenden, aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingebracht tegen het ontwerp van het besluit.

De beschikking wordt na afloop van de beroepstermijn van kracht tenzij voor deze datum beroep is ingesteld en gedurende die termijn een verzoek om een voorlopige voorziening is gedaan.

Het beroepschrift moet in tweevoud worden gezonden aan de Raad van State, Afdeling bestuursrechtspraak, Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage.

Het verzoek om een voorlopige voorziening moet worden gericht aan de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Een beschikking wordt niet van kracht voordat op dat verzoek is beslist.