Vereniging Samengestelde Wedstrijd Mensport Nederland

Nieuwe hoofdsponsor & website voor Koos de Ronde

26/11/2007

Oudenhoorn/Zwartewaal, 26 november 2007
Vierspanrijder Koos de Ronde uit Zwartewaal heeft een nieuwe hoofdsponsor: Farm Frites uit Oudenhoorn. Farm Frites zal de 31-jarige menner minimaal de komende drie jaar financieel ondersteunen in zijn ambities om de absolute top in de vierspanwereld te bereiken & behouden.

Koos de Ronde is geen onbekende in de internationale vierspanwereld, maar ook daarbuiten wordt zijn naam inmiddels geassocieerd met vier paarden en topprestaties. Zo was hij de menner die drievoudig wereldkampioen IJsbrand Chardon in 2004 tijdens het Nederlands kampioenschap van zijn troon stootte en een maand later vijfde werd op het wereldkampioenschap in Hongarije. Sinds dat jaar weet hij zich ieder jaar in de top-3 van Nederland en in de top-10 van de wereldranglijst te handhaven.

Koos is ontzettend blij met de sponsoring door Farm Frites: `Ik ben al enige tijd op zoek naar een hoofdsponsor en het is fantastisch dat een bedrijf als Farm Frites mij wil ondersteunen - ik kan me nu nog meer met mijn hobby, werk, passie bezighouden: vierspanrijden. Volgend jaar wordt het WK in Nederland gehouden, op de terreinen van Landgoed Mariënwaerdt in Beesd. Ik heb dan sponsors met het oog op media-aandacht wat te bieden. Over drie jaar is het WK in Amerika en mocht ik me daarvoor kwalificeren, dan is een hoofdsponsor als Farm Frites onontbeerlijk, aangezien de reis zelf betaald moet worden. Als je je bedenkt dat een retourtje Amerika voor één paard al zo'n negenduizend euro kost, dan is dat niet meer privé op te brengen.'

Koos de Ronde lanceerde vandaag bovendien zijn nieuwe website. Kijk gauw op
www.koosderonde.nl

www.koosderonde.nl

Koos de Ronde is blij met Farm Frites