Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Rotterdam, 22 november '07

Nieuwbouw Quion in Capelle bereikt hoogste punt

Het dak erop!
Nieuwbouwlocatie Fascinatio (Capelle a/d IJssel), gerealiseerd door Blauwhoed Vastgoed voor zakelijk dienstverlener Quion, bereikt woensdag 28 november om 15.30 zijn hoogste punt. Voorzitter van de Ondermingsraad Quion mevrouw Corine de Kiefte plaatst dan symbolisch een dakje op de liftmachinekamer. Medio 2008 is de verwachte oplevering van de nieuwe huisvesting voor Quion.

Groei
Quion zit nu nog verspreid over drie vestigingen in Brainpark II te Rotterdam. De sterke groei van de organisatie maakt nieuwe huisvesting noodzakelijk. Het nieuwe kantoorpand mocht geen extra reistijden opleveren voor de medewerkers, en moest in oppervlakte met het bedrijf meegroeien. Quion realiseert in 2007 E 20 miljard aan hypotheekportfolio's en legt de lat voor de toekomst natuurlijk nog hoger.

Realisatie
Blauwhoed ontwikkelde daarom voor Quion een flexibel en toekomstgericht kantoorconcept.

Locatie
Door de gunstige ligging nabij de A16 in Fascinatio behoudt Quion haar binding met de Rotterdamse regio. Het nieuwe kantoorpand beschikt over voldoende parkeervoorzieningen en is ook uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer.

Over Quion
Quion richt zich, naast het aantrekken van funding voor distributiepartners, op de volledige begeleiding van hypotheken voor derden. Quion beschikt over ratings van Moody's Services Limited en Fitch Ratings Limited voor zowel primary als special servicing. De klantportfolio bestaat uit een groot aantal gerenommeerde nationale en internationale financiële instellingen.

Voor meer informatie
QUION Groep BV
T.G.J. Kortekaas, manager Marketing & Communicatie Postbus 2936
3000 CX Rotterdam
Telefoon: 010 - 242 12 69
E-mail: dick.kortekaas@quion.com
Internet: www.quion.com


---- --