Ingezonden persbericht


EERSTE NUMMER EEN HIT VOOR NICK & SIMON

"Pak Maar M'n Hand", de nieuwe single van het jonge Volendamse duo Nick & Simon, komt van niets binnen op nummer één in de Mega Top 100. Daarmee hebben zij hun eerste nummer één te pakken: een bevestiging van hun enorme populariteit op dit moment. De single "Pak Maar M'n Hand" is de titeltrack van de speelfilm 'De Scheepsjongens Van Bontekoe' die deze week groot in première ging.

De single is de tweede van het album "Vandaag" dat eind september verscheen en hard op weg is naar de platina status. Eerder deze week maakte de Stichting Nederlandse Muziek bekend dat aan het duo ook voor "Vandaag" een Originele Rembrandt Award zal worden uitgereikt. Eerder dit jaar ontvingen Nick & Simon al een Zilveren Harp en meer recent een TMF Borsato Award.

Op 25 november zal op TROS-televisie de reality soap Nick & Simon van start gaan. Maar liefst 8 weken lang zal op zondagavond om 21.10 uur op Nederland 3 te zien zijn wat het duo onderweg allemaal meemaakt tijdens hun hectische bestaan. De jonge artiesten treden dit jaar een dikke 430 maal op.

Volendam, 23 november 2007
Foto: Michel Porro



Ingezonden persbericht