Persberichten Heuvelrug, 14.00 uur

Utrecht, 25-11-2007

Drie vechtersbazen aangehouden

MAARN- Drie jongens uit Amersfoort zijn in de nacht van zaterdag 24 op zondag 25 november aangehouden omdat zij een jongen uit Hoogland mishandeld hadden.

Omstreeks 01.35 uur sprak een getuige agenten aan en wees drie jongens aan die een andere jongen in elkaar geslagen zouden hebben. De agenten hielden de drie, een 16-jarige en twee 17-jarige jongens uit Amersfoort aan en namen ze mee naar het politiebureau. Het slachtoffer had letsel in zijn gezicht en moest zich in het ziekenhuis laten behandelen.

Winkeldievegge aangehouden

VEENENDAAL- Een 26-jarige vrouw is zaterdagmiddag 24 november aangehouden omdat zij kledingstukken wilde meenemen zonder te betalen.

Omstreeks 12.00 uur kreeg de politie een melding dat personeel van een winkel aan de Hoofdstraat een 26-jarige vrouw uit Barneveld had aangehouden op verdenking van winkeldiefstal. De ter plaatse gekomen politie nam de vrouw mee naar het politiebureau. Ze kreeg bovendien een winkelontzegging van een jaar.

Veel te diep in het glaasje gekeken

COTHEN- Een 54-jarige man uit Waardenburg is vrijdagmiddag 23 november aangehouden omdat hij wel heel diep in het glaasje gekeken had.

Naar aanleiding van een aanrijding controleerde de politie omstreeks 14.45 uur een automobilist op de van Lynden van Sandenburgweg. De 54-jarige man werd meegenomen naar het politiebureau waar hij een blaastest moest doen. De uitslag was 1020 ug/l, meer dan vier keer de toegestane hoeveelheid. De man kreeg een rijverbod van 13 uur en moest zijn rijbewijs in leveren.

Vrouw aangehouden voor bezit harddrugs

WIJK BIJ DUURSTEDE- Een 21-jarige vrouw is zaterdagmiddag 24 november aangehouden omdat ze harddrugs in haar bezit had.

Omstreeks 16.25 uur zagen agenten een vrouw in de Dirk Fockstraat lopen die zich verdacht gedroeg. De agenten wilden haar staande houden, maar de vrouw wilde er vandoor gaan. Dat lukte niet en toen de vrouw zich niet wilde legitimeren, werd ze aangehouden. Op het politiebureau bleek dat de vrouw in het bezit was van harddrugs. Tegen haar wordt proces-verbaal opgemaakt.

Jongen beroofd

Een 21-jarige jongen uit Veenendaal is op vrijdagavond 23 november beroofd.

Omstreeks 21.50 uur kreeg de politie een melding dat een jongen was overvallen op de Zandheuvelweg. Twee personen met bivakmutsen trokken de jongen de bosjes in en beroofden hem van zijn portemonnee en mobiele telefoon. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Drie mannen aangehouden op verdenking van heling

DOORN- De politie heeft op vrijdagmiddag 23 november drie mannen aangehouden op verdenking van heling.

Omstreeks 17.30 uur controleerde de politie een voertuig met daarin drie mannen. De politie verzocht de mannen de achterbak open te maken. Daar lagen grote aantallen nieuwe DVDs. De drie mannen, 28 jaar uit Eemnes, 29 jaar uit Gouda en 38 jaar uit Hilversum, werden aangehouden op verdenking van heling en meegenomen naar het politiebureau. De 38-jarige man is overgebracht naar de Vreemdelingenpolitie. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Laatst gewijzigd 25-11-2007 14:01 | © Politie Utrecht