Politie houdt winkeldieven aan

Brabant-Noord, 25-11-2007

Veghel De politie heeft vrijdagmiddag een 21-jarige inwoner van Sint Michielsgestel aangehouden voor winkeldiefstal. Hij had getracht bij een winkel aan de Hoofdstraat te Veghel goederen te stelen met een totale waarde van 15,45 euro, maar hij werd betrapt. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.


-----

Lith De politie heeft vrijdagmiddag een 40-jarige Osse aangehouden in een winkel aan de Mgr. Bekkersstraat te Lith. Daar had de vrouw getracht twee spellen te stelen, maar ze werd betrapt. Tegen haar is proces-verbaal opgemaakt. De totale waarde van de spellen is niet bekend.


-----

's-Hertogenbosch De politie heeft vrijdagmiddag een 35-jarige winkeldief (woonplaats onbekend) aangehouden in een winkel aan de Pastoor de Kroonstraat. Hij had getracht een paar schoenen te stelen met een waarde van 40 euro, maar werd betrapt. De man gaf een valse naam op. Momenteel vindt er een onderzoek plaats naar zijn ware identiteit. In het belang van het onderzoek is hij inverzekeringgesteld.


-----

Heesch De politie heeft vrijdagmiddag een 29-jarige winkeldief (woonplaats onbekend) aangehouden in een winkel aan t Dorp te Heesch. Daar had hij getracht goederen te stelen met een totale waarde van 28 euro. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.