Politie Twente

Nagekomen persbericht Politie Twente maandag 26 november

Nancy Hanterink: 053-4555588

Politie roept getuigen op van overval

Almelo

Op zaterdag 24 november hield de politie een 24-jarige man uit Almelo aan op verdenking van het plegen van een overval op een snackbar aan de Bornerbroeksestraat in Almelo die avond. Uit onderzoek bleek dat de 24-jarige niet herkend werd als de dader en werd weer heengezonden. De politie zoekt daarom getuigen van de overval die zaterdagavond tussen 22.40 - 22.50 uur plaatsvond in een cafetaria aan de Bornerbroeksestraat. Na de overval fietste de dader weg in de richting van de Rembrandtlaan.

Het signalement van de dader luidt;
- Manspersoon in de leeftijd van ongeveer 20 jaar
- Slank postuur en een smal gezicht
- Donkere huidskleur

- Hij droeg een crème kleurige jas met kapuchon

Getuigen die informatie hebben over het signalement en de mogelijke dader kunnen contact opnemen met de Afdeling Almelo van Politie Twente via 0900-8844. Ook kunnen mensen anoniem bellen, zij doen dit door contact op te nemen met 0800-7000. (07-152567)

Onderstaand cursief weergegeven bericht werd eerder door ons verzonden;

Politie houdt verdachte overval aan

Almelo

De politie heeft op zaterdag 24 november een 24-jarige man uit Almelo als verdachte aangehouden voor het plegen van een overval die avond op een snackbar aan de Bornerbroeksestraat in Almelo.

Op zaterdag 24 november kreeg de politie omstreeks 21.30 uur een melding dat er een overval was gepleegd op een snackbar aan de Bornerbroeksestraat in Almelo. Een man had een 40-jarige medewerkster met een mes bedreigd en geld geëist. Met enkele honderden euro's vluchtte de man uit de snackbar. De politie die snel ter plaatse was zocht onmiddellijk de omgeving af en hield een man, die voldeed aan het opgegeven signalement, aan op de Rembrandtlaan in Almelo. De verdachte, een 24-jarige Almeloër werd meegenomen naar het politie bureau. Daar is hij voor verder onderzoek in verzekering gesteld.


---- --