Gemeente Waterland


In januari biedt het gemeentebestuur van Waterland u de gebruikelijke nieuwjaarsreceptie aan. Een belangrijk onderdeel van de receptie is het uitreiken van verschillende prijzen aan inwoners en organisaties die zich in 2007 hebben ingezet voor de Waterlandse samenleving. Het gemeentebestuur reikt prijzen uit in de categorieën sport, vrijwilligers, jeugdparticipatie en kunst & cultuur. Iedereen is van harte uitgenodigd om een persoon of groep voor te dragen voor één van de prijzen.

Voordracht
Voordragen kan door het nominatieformulier in te vullen. U kunt het afhalen in het gemeentehuis of downloaden. Let op, de formulieren moeten uiterlijk 26 november 2007 om 12.00 uur ontvangen zijn door de gemeente. U kunt het afgeven bij de receptie van het gemeentehuis, per e-mail sturen aan communicatie@waterland.nl of per post sturen aan:

Gemeente Waterland
t.a.v. de Taakgroep Communicatie
Postbus 1000
1140 BA Monnickendam

Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met mevrouw M. Tillema: 0299 - 658 522.

Ondernemersprijzen
De Bedrijvengroep Waterland reikt tijdens de nieuwjaarsreceptie traditioneel de ondernemersprijzen uit. Binnenkort kunt u gegadigden nomineren voor de aanmoedigingsprijs, de middenstander en/of de ondernemer van het jaar. Het formulier hiervoor vindt u over enige tijd op deze website. Voor meer informatie over de ondernemersprijzen kunt u telefonisch contact opnemen met de heer ing. G. Roos van de Bedrijvengroep Waterland: 0299 - 65 13 01.