BedrijfsautoRAI

Boekestijn Transport Service ontvangt 31e Iveco Stralis

(11/26/2007)
Boekestijn Transport Service uit Mill heeft eind oktober j.l. de sleutels in ontvangst genomen van de 31e IVECO Stralis van een grote order waarvan de 1e in oktober 2006 werd afgeleverd. Het betreffen allen Iveco Stralis trekkers met de grote Active Space cabine, een 420 pk Euro 5 motor en een 12-gangs geautomatiseerde EuroTronic versnellingsbak. De laatste 7 trekkers zijn voorzien van de nieuwe Active Space3 cabine.
Boekestijn Transport Service heeft een wagenpark van meer dan 100 trekkende eenheden, waaronder inmiddels 40 Ivecoâs, en profileert zich sinds lange tijd als een kwalitatief hoogwaardige transporteur voor West- & Oost-Europa. De planning wordt centraal verzorgd vanuit het brabantse Mill en de operationele bedrijfsvoering wordt tevens vanuit een eigen vestiging in Polen gevoerd. Alle voertuigen zijn voorzien van een satteliet communicatie tracking & tracing systeem zodat men ieder tranport real time kan volgen en opvolgen.

De keuze viel op de Iveco Stralis vanwege de lage explotaitie kosten, een gunstig brandstofverbruik, de bewezen betrouwbaarheid en de servicemogelijkheden in heel Europa.