Politie Midden- en West Brabant

Persbericht district Bergen op Zoom

BERGEN OP ZOOM, 26 november 2007

Vier aanhoudingen Courage na bezit softdrugs

ROOSENDAAL: Het team Courage heeft zondagmiddag een viertal mensen aangehouden voor het uitvoeren en het in bezit hebben van softdrugs.

Een 31-jarige en een 27-jarige Fransman konden s middags worden aangehouden voor het bij zich dragen van 50 gram hennep en 5 gram hasj. De drugs zijn inbeslaggenomen. Het tweetal is na verhoor heengezonden en krijgt proces-verbaal opgelegd. Een ander tweetal werd dezelfde middag door de politie aangehouden nadat zij voor de tweede maal werden betrapt met een kleine hoeveelheid hennep. In totaal is 12 gram hennep inbeslaggenomen. Na inbeslagname kreeg het tweetal een transactie van 130 Euro uitgereikt. Na betaling konden zij weer naar huis.

Lastige klant aangehouden

ZEVENBERGEN: Een lastige klant in een poolcentrum aan de Zuidhaven is zondagavond door de politie aangehouden. De 34-jarige inwoner van Waalwijk had vrijdag al te horen gekregen dat hij het centrum niet meer in mocht. Toen de uitbater zondagavond meerdere malen vorderde om het centrum te verlaten en hij hieraan niet voldeed is hij door de politie aangehouden. Met een AU-dagvaarding is de man heengezonden.

Politie zoekt koffiedief

ROOSENDAAL: Een koffiedief heeft vermoedelijk tussen zondagmiddag en maandagochtend ingebroken in een bedrijf aan de Hoge Bergen. Het is niet bekend hoe de dader binnen heeft kunnen komen. Wel bleek maandagochtend dat er was ingebroken omdat een drietal koffieapparaten, een pallet met 66 pakken koffie mee was genomen. Ook snoepgoed en sterkte drank werd meegenomen. Het bedrijf heeft bij de politie aangifte gedaan.

Auteur: Nicolette Bovenhorst