Ingezonden persbericht


Persbericht

Nieuwegein, 26 november 2007

PROVADA tekent meerjarencontract met Amsterdam RAI

PROVADA, het platform voor professionele vastgoedpartijen dat in juni 2008 voor de vierde maal georganiseerd zal worden in de RAI te Amsterdam, heeft een contract met de RAI getekend om de continuïteit van de beurs de komende jaren te garanderen.

Volgens John Kerkhoven, commercieel directeur van PROVADA, is de beurs zowel inhoudelijk, als qua deelnemers fors gegroeid. We zijn blij dat we het Nederlandse platform voor de vastgoedsector in de toekomst inhoudelijk nog verder kunnen uitbouwen. Met de ondertekening van de meerjarige overeenkomst met de Amsterdam RAI, zijn wij als organisatie in de gelegenheid de vastgoedbranche de komende jaren een optimale service te bieden.

Hans Bakker, voorzitter van de directie van Amsterdam RAI zegt: Niet alleen het initiatief, maar vooral de sterke groei van de PROVADA heeft ertoe geleid dat Nederland met dit jaarlijkse evenement in de RAI een toonaangevende vastgoedbeurs heeft die niet alleen van nationale betekenis is, maar duidelijk ook een internationale potentie heeft.

Einde Bericht



Ingezonden persbericht