Ingezonden persbericht


Persbericht

Plantronics lanceert .Audio 480

Headset elimineert achtergrondgeluid voor mobiele laptop werkers

Hoofddorp, 26 november 2007 -- Plantronics lanceert haar nieuwe .Audio 480 headset, speciaal voor multimediale toepassingen op laptops en internet gesprekken. De kleinste draagbare computer headset van de gehele Plantronics lijn levert buitengewoon goede kwaliteit stereo geluid en hoogwaardige stemkwaliteit.

De Plantronics .Audio 480 beschikt over geluidswerende oordopjes en wind-noise reduction technologie. Hierdoor worden geluiden van buitenaf weggefilterd en kan de gebruiker volledig opgaan in zijn of haar activiteiten. Bellen via internet, online gaming, het luisteren naar muziek of kijken naar films kan nu zonder afleiding van buitenaf, hoe rumoerig de omgeving ook is.

'Laptop gebruikers zijn over het algemeen erg mobiel en werken overal. Zo ook in onrustige en drukke omgevingen als vliegvelden en restaurants,' zegt Philip Vanhoutte, EMEA Managing Director van Plantronics. 'Het hoogwaardige geluid van de .Audio 480 gecombineerd met de noise-cancelling technologie van Plantronics, draagt bij aan het creëren van een rustige eigen ruimte zodat ze geconcentreerd en ongestoord hun werk kunnen doen, onafhankelijk van waar zij zich bevinden.'

Naast bovengenoemde kwaliteiten heeft de .Audio 480 nog een aantal andere eigenschappen, specifiek geschikt voor de mobiele werker. Zo is de headset makkelijk op te bergen en heeft het een onopvallend, maar stylish design. Daarnaast zijn de instellingen van het geluid makkelijk te regelen wat de headset prettig in gebruik maakt.

De Plantronics .Audio 480 is zowel aan te sluiten op PCs als op Macs (alleen de USB versie) en is zowel in een analoge versie beschikbaar à ¤49,99 als in een USB versie à ¤99,99. De headset is verkrijgbaar bij de bekende verkooppunten en via www.plantronics.com.

Over Plantronics

Plantronics stond in 1962 aan de wieg van de eerste lichtgewicht headset en is sindsdien de voorloper op het gebied van geluidsinnovatie en geluidskwaliteit. De producten borduren voort op Plantronics' ervaring in mission critical communicatie -- waaronder ook de ontwikkeling van de headset die Neil Armstrong gebruikte voor het uiten van zijn legendarische woorden 'One small step for man?' vanaf de maan. Plantronics' producten voor kantoor, contact centers, mobiele telefonie en entertainment maken communiceren makkelijker, comfortabeler en doelmatiger. Tot de Plantronics familie behoren de merken Plantronics, Altec Lansing, Clarity, and Volume Logic. Kijk voor meer informatie op www.plantronics.com of bel 0800 7526876.

Voor meer informatie voor de pers:

Lubbers & De Jong

Elske van Gent

T: +31 (0)20 421 0565

E: elske@l-dj.nl