Vereniging van Effectenbezitters


VEB presenteert Beleggingstips 2008

Tips van 14 beleggingsexperts
In dit boek geven 14 gerenommeerde beleggingsexperts hun visie op het nieuwe beursjaar en tippen de aandelen waarmee zij in 2008 de markt denken te verslaan. Ook blikken zij terug op hun beste en slechtste tips voor 2007. Wie alle ruim dertig tips van toen in één portefeuille had samengebracht, had van 1 november 2006 tot 31 oktober 2007 een rendement van 22,8 procent behaald, ruim 10 procentpunten meer dan de AEX-index (12,7%) en ook duidelijk beter dan de 18,5 procent van de MSCI World ($) index en de 3,4 procent van de MSCI World (¤) index.

De 14 geselecteerde experts zijn stuk voor stuk autoriteiten op beleggingsgebied; mensen met een krachtige visie, die niet tevreden zijn met een bescheiden outperformance, maar risico's durven nemen om het rendement te maximaliseren. Hun originele kijk op beleggen leidde in het verleden tot aansprekende resultaten. De waarde van de door hen beheerde portefeuilles verveelvoudigde en individuele aandelen gingen 12, 30 of zelfs 40 keer over de kop.

Leren van experts
Beleggingstips 2008 biedt grote én kleinere beleggers de kans om over de schouders van deze 14 experts mee te kijken en zich te laten inspireren tot winstgevende beleggingen. Hun kijk op de toekomst rendeert en dat maakt hun verwachtingen voor 2008 bijzonder interessant. Bovendien portretteren zij zelf hun favoriete beleggers zoals onder meer Warren Buffett, Ken Fischer, Benjamin Graham, Peter Lynch en Vincent Bolloré.

Resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. Maar Beleggingstips 2008 biedt wel een unieke kans om te leren van dé beleggingsexperts van Nederland!