Gemeente Spijkenisse


Weekbericht (48-07)

23 november 2007

College 2007 - 2010

Openbare activiteiten van het college van B&W van 26 november t/m 02 december 2007

28-11: Burgemeester bezoekt projectdag `Jongeren in spiegelbeeld' 29-11: Wethouder Mijnans start GFT-campagne

01-12: Wethouder Lewis woont jubileumconcert Baden Powellband bij
02-12: Wethouder Lewis opent 15e Chitari judo toernooi 02-12: Wethouder Lewis opent nieuw gebouw Kringgroep de Oude Maas

Burgemeester bezoekt projectdag `Jongeren in spiegelbeeld' Burgemeester Salet bezoekt woensdag 28 november om 14.30 uur de projectdag `Jongeren in spiegelbeeld' in het NOVA college Charles de Foucauld aan de Lisstraat 13.
Leerlingen ondervinden een dag lang aan den lijve hoe het is om een handicap te hebben. Onder begeleiding van ervaringsdeskundigen moeten zij diverse praktijkopdrachten uitvoeren.

Wethouder Mijnans start GFT-campagne
Wethouder Jan Willem Mijnans start donderdag 29 november om 10.00 uur de

GFT-campagne bij Reinis aan de Elementenweg.
De campagne heeft het doel om de kwaliteit van het in te zamelen GFT-afval te verbeteren zodat het voortaan goed aangeboden kan worden bij het composteerbedrijf. Reinis vindt nog te vaak plastic zakken en ander afval in de GFT-containers, vooral nabij hoogbouw.

Wethouder Lewis woont jubileumconcert Baden Powellband bij Wethouder Marjolijne Lewis woont zaterdag 1 december vanaf 20.00 uur het jubileumconcert van de Baden Powellband bij in de Ontmoetingskerk aan de Koningin Wilhelminalaan 1.
De band bestaat 60 jaar en viert dit met een jubileumconcert van marsmuziek, Zuid-Amerikaanse ritmes, swing en popmuziek.

Wethouder Lewis opent 15e Chitari judo toernooi Wethouder Marjolijne Lewis opent zondag 2 december om 08.45 uur het 15e internationale Chitari judo toernooi in het Racketcentrum aan de Einsteinweg 6.

Duizend deelnemers van 4 tot en met 18 jaar, uit Engeland, Duitsland, België en Nederland doen mee aan het toernooi.

Wethouder Lewis opent nieuw gebouw Kringgroep de Oude Maas Wethouder Marjolijne Lewis opent zondag 2 december om 15.00 uur het nieuwe verenigingsgebouw van Kringgroep de Oude Maas aan de Oprelseweg 4.
De vereniging maakt onderdeel uit van de Vereniging van Fokkers en Liefhebbers van Duitse Herdershonden, de VDH.