Ingezonden persbericht


Naarden, 22 november 2007
Win kaarten voor het 'Wakker Worden op Vakantie Eindfeest' bij TMF Radio

Vanaf maandag 26 november maken TMF Radio-luisteraars iedere werkdag kans op kaarten voor het 'Wakker Worden op Vakantie Eindfeest' van TMF op zaterdag 1 december in de Rotterdamse Hollywood Music Hall.

Zaterdag 1 december wordt het 'Wakker Worden op Vakantie Eindfeest' in de Hollywood Music Hall in Rotterdam gegeven. Luisteraars van TMF Radio kunnen in de week van 26 november kans maken op kaarten voor dit te gekke feest door hun beste vakantieherinnering te mailen naar vakantie@tmfradio.nl. De mensen met de leukste herinneringen krijgen twee kaarten voor het 'Wakker Worden op Vakantie Eindfeest'.

Wakker Worden op Vakantie Eindfeest
Het 'Wakker Worden op Vakantie Eindfeest' wordt gehouden op zaterdag 1 december. Het feest is voor alle vriendengroepen die hebben meegewerkt aan het programma 'Wakker Worden op Vakantie' en voor iedereen die dit feest niet wil missen. Natuurlijk zullen TMF-VJ's Damien en Saar niet ontbreken op dit feest en uit hun dak gaan op de bekende sound uit Lloret de Mar en Chersonissos! De host van dit feest, VJ Valerio maakt deze avond bekend wie de winnaar is van 'Wakker Worden op Vakantie' TMF-VJ Saar of Damien? Deze avond worden opnames gemaakt door TMF.

TMF Radio | The Hits The Whole and Nothing But The Hits!

TMF Radio is hot, nieuw, jong, anders brengt altijd hits. Het radiostation is in heel Nederland via de kabel en internet te ontvangen. Op TMFradio.nl zijn de juiste kabelfrequenties te vinden.

TMF Radio Persdienst | Jan Willem van Hofwegen

Naarderpoort 1 | 1411 MA NAARDEN | T. 035-69 910 10 | jan.willem.van.hofwegen@tmfradio.nl