Cafe Politiek

22 november 2007
Week 47-48: Participatie, Enquête en Radio Politiek

Beste Burger,
Vandaag en de komende week hebben we weer een aantal prettige agendapunten waarvoor wij u van harte uitnodigen. Zodadelijk vanaf 17 uur live op het internet Standpunt Den Haag Live, vanuit het Nutshuis Den Haag met als thema: 'Goede voorbeelden van participatie'. Dit programma wordt direct om gevolgd door een uitzending van onze bijeenkomst in Breda over 'het Marokkanendrama' en uiteraard om klokke 20.00 uur Radio Politiek Live vanuit de studio van Den Haag FM als vertegenwoordiging vanuit onze Tweede Kamer de heer Anker (CHU) en onze "DJ" Maarten Sinnema.

Café Politiek Tilburg
Ook komende maandag 26 november staat er weer een Café Politiek op het programma. Ditmaal in Café Miller Time , hartje Tilburg. Ditmaal 'discussie in debat' over integratie, migranten en beeldvorming. Ook wordt aandacht besteed aan "SBO" met als thema "Beeldvorming rondom migranten". Sprekers zijn; Joost Möller, fractievoorzitter VVD Tilburg, Maya Butalid, PvdA Tilburg en naast Ali Tsjouli, adviseur Migrantenkwesties. Ook dit Café wordt uitgezonden via Radio Politiek.

Stichting Burger Onderzoek(t)!
Graag tellen we ook uw mening mee in ons onderzoek met daarin vragen over beeldvorming tav mirgranten en andere actuele kwesties. In dat kader vragen wij u bijgaande enquête in te vullen, het beantwoorden neemt enkele minuten in beslag.

Graag tot ziens bij een van de initiatieven van Stichting Burger. Uiteraard kunt u ook anderen wijzen op onze initiatieven en onderzoek door dit bericht door te sturen via deze link.

Met vriendelijke groet,

Namens vrijwilligers en bestuur,

Dirk Jan Keijser

info@stichtingburger.nl
070 - 361 60 68

01CL Den Haag
070-889 23 55
info@cafepolitiek.nl
www.cafepolitiek.nl