BDO Accountants & Adviseurs


BDO speelt met unieke arbeidsmarktcampagne in op het einde van het jaar
Bellen of sms'en ter voorbereiding op je eindeBAASgesprek Het einde van het jaar nadert. Voor velen hét moment om zichzelf een spiegel voor te houden en de huidige carrière eens kritisch onder de loep te nemen. Met de eindejaarsgesprekken in zicht, biedt BDO ervaren accountants, fiscalisten en consultants de mogelijkheid om hun huidige situatie vrijblijvend te vergelijken met de mogelijkheden bij BDO. Het maken van een afspraak met een partner van BDO kan simpelweg door te bellen of te sms'en.

BDO zoekt ervaren accountants, fiscalisten en consultants; specialisten die zich één voelen met de wereld van de ondernemer en in staat zijn samen met hen een goed werkend team te vormen. Met de campagne wil BDO laten zien wat de mogelijkheden zijn wanneer iemand voor BDO kiest. Het unieke van deze campagne is de laagdrempeligheid. Door simpelweg te mailen, bellen of sms'en wordt direct een afspraak gemaakt voor een informeel gesprek met een partner (niet de eerste de beste) uit het vakgebied. Gewoon geheel vrijblijvend en op een tijdstip dat de professional het best schikt. We verwachten dat dit gaat leiden tot een eindeBAASgesprek met hun huidige leidinggevende en de keuze voor BDO.

Kies voor jezelf en de klant `We willen ervaren accountants, fiscalisten en consultants laten zien waar BDO voor staat', licht Jan de Lepper, hoofd HRM van BDO de start van de nieuwe arbeidsmarktcampagne toe. `Bij BDO werk je écht voor je klanten en niet enkel voor de baas. BDO staat voor vrij ondernemen en dat geldt ook voor de eigen medewerkers. Zij krijgen de ruimte om zichzelf te ontwikkelen en opvolging te geven aan eigen initiatief.' De keuze voor de klant is volgens De Lepper principieel. `BDO staat dicht bij de ondernemer en heeft persoonlijk contact hoog in het vaandel staan. Met dertig vestigingen en zo'n 2000 medewerkers in Nederland zijn we een accountants- en advieskantoor van formaat en hebben we een sterke basis in de regio. Bovendien maakt BDO onderdeel uit van BDO International, dat actief is in ruim 100 landen en wereldwijd zo'n 30.000 medewerkers telt. Ook grote, internationale bedrijven kunnen we dus bedienen.'

Radiocommercials
Op maandag 26 november gaat de campagne van start. Twee weken lang zullen op radio 538, radio 3FM en BNR commercials te horen zijn die oproepen om samen met een partner van BDO een voorbereiding te doen op een eindeBAASgesprek. Op de website www.eindebaasgesprek.nl wordt de campagne uitgelegd en is er de mogelijkheid om een afspraak te maken. Sms'en kan ook. Sms `baas' naar 4411 voor een gesprek. Van 26 november tot 10 december is BDO tussen 8.00 en 20.00 uur telefonisch bereikbaar (040-2698172) voor het maken van een afspraak. Bron:
BDO CampsObers Accountants & Adviseurs Datum:
22-11-2007 10:19
Contactpersoon
Arbeidsmarktcommunicatie & Werving (040) 269 81 72
werken@bdo.nl