Deltion College

Voorlichtingsavond Deltion op 26 november

Op zoek naar een MBO-opleiding in Zwolle? Deltion organiseert maandagavond 26 november een voorlichtingsavond voor alle opleidingen. Je bent van harte welkom tussen 18.30 uur en 20.30 uur. De avond heeft een vrije inloop. Het maken van een afspraak is dus niet nodig.

26 november

Aankomende studenten kunnen maandagavond 26 november een bezoek brengen aan Deltion. Op deze avond staan leraren klaar om allerhande vragen te beantwoorden. Het voordeel van deze avond is dat de nieuwe student een persoonlijk gesprek kan aangaan.

Uitreiking Beachcruiser

Op de studiebeurs in de IJsselhallen maakten verscheidende bezoekers, met het achterlaten van hun gegevens bij de Deltionstand, kans op een Beachcruiser. Laura Blom uit Heerde en Stef Compagner uit Nieuwleusen zijn de winnaars geworden. Zij ontvangen op de voorlichtingsavond de fiets uit handen van Jan Willem Wassink, manager Marketing & Communicatie. Ook krijgen zij op die dag een diner aangeboden.

Opleiding

Deltion biedt ruim 450 opleidingen aan. De opleidingen zijn onder te verdelen in de volgende clusters: Kunst, Media & Design, ICT, Horeca & Reizen, Handel, Mode & Beauty, Administratie, Metalektro & Instalektro, Bouw, Uniformberoepen, Motorvoertuigen, Luchtvaart, Zeevaart, Optiek, Sport & Bewegen en Verf- en Applicatietechniek. Op de website www.deltion.nl vind je alle locaties met de daarbijbehorende opleidingen. Voor meer informatie kan er ook contact opgenomen worden met het gratis Deltion-informatienummer 0800-0755.