Deltion College

Deltionstudent op pad met HBOâer Windesheim

MBOâers kiezen na hun opleiding vaak voor een vervolgstudie in het HBO. Om goed voorbereid naar het Hoger Beroepsonderwijs te gaan, biedt het Deltion College haar studenten dit jaar een extra service, in samenwerking met Hogeschool Windesheim, aan. Onder de naam âKansrijk HBOâ kunnen MBO-studenten gekoppeld worden aan HBO-studenten van Windesheim.

Informeel

De ontmoetingen gaan starten vanaf januari 2008. De HBO student, meestal tweede- of derdejaars, kan door zijn ervaring veel informatie geven over wat er op Windesheim van studenten wordt verwacht. Op een praktische en informele manier kan de Deltionstudent de keuze voor een bepaalde vervolgopleiding toetsen aan wat hij van de Windesheimstudent hoort. Het blijft overigens niet bij informatie geven: ook het bezoeken van de Campus en het bijwonen van lessen behoort tot de mogelijkheden. De koppelingen tussen Deltion- en Windesheimstudenten loopt tot juni 2008. De studenten bepalen zelf wanneer ze elkaar ontmoeten.

Mocht je als Deltionstudent interesse hebben in een koppeling met een HBO student van Windesheim, dan kun je contact opnemen met Gert Jan Pullen, medewerker Deltion Advies & Testcentrum, per mail gpullen@deltion.nl of telefonisch (038) 850 3111.