Gemeente Brunssum

Voel je je te dik? Lekker aan de slag met Realfit!

Zou je ook liever slanker willen zijn? Ben je ontevreden met je lichaamsgewicht? Wil je op een leuke manier werken aan een beter lijf en een betere conditie? Dan is de cursus Realfit wellicht iets voor jou! In 12 lessen werk je aan je overgewicht. Niet op een vervelende, belerende manier, maar in een spannend programma waarin je ontdekt dat bewegen leuk kan zijn. Voor iedereen van 13 -19 jaar.

real fit logo

Je te dik voelen is niet prettig. Je bent eerder moe en kunt niet aan alle sporten meedoen. Sommige jongeren worden, vanwege hun gewicht, zelfs gepest en voelen zich geïsoleerd. De gemeente Brunssum, in samenwerking met Sportpunt Parkstad, helpt je nu om daar iets aan te doen. Met de cursus Realfit. In 12 lessen doe je ontzettend goede ideeën op over lekker bewegen en goed en gezond eten. We leren je plezier krijgen in bewegen. We helpen je ontdekken welke activiteiten het beste bij jóu passen. Het belangrijkste is dat jij je uiteindelijk beter gaat voelen.

Wil je meedoen?

De cursus is gratis en bedoeld voor jongeren in de leeftijd van 13 tot en met 19 jaar. Het enige wat je mee moet brengen, is motivatie. Als jij je beter wilt gaan voelen, zorgen wij ervoor dat dit samen met jou gaat lukken!

Ben je geïnteresseerd? Wil je meedoen? Of twijfel je nog? Kom dan in ieder geval naar de informatieavond op maandag 26 november 2007 in de BMV Bronsheim aan De Insel 23. Je krijgt daar precies te horen wat je van ons kunt verwachten. Zo kun je beslissen of Realfit iets voor jou is.

Durf je beter te voelen. Kom op maandag 26 november 2007 naar de BMV-Oost. Om 19.00 uur. Ingang kantine. Je bent van harte welkom.

Meer informatie over Realfit vind je ook op www.sportpuntparkstad.nl en www.realfit.nl


- Brunssum, 8 november 2007 -

---