ABVAKABO FNV

Werkt u in een verzorgingshuis? Kom naar de conferentie over competentiegericht opleiden.

Op 26 november in Zeist en op 3 december in Zwolle is er een Landelijke conferentie voor werkbegeleiders en praktijkopleiders in verpleeg- en verzorgingshuizen over de gevolgen van competentiegericht opleiden.

Het onderwijs voor verzorgenden, verpleegkundigen en helpenden verandert: de opleidingen worden competentiegericht ingericht.

Hebt u ook vragen als:

* wat houdt dat nu in: `competentiegericht opleiden'?
* welke gevolgen heeft dat voor mijn taak als werkbegeleider of praktijkopleider?

* gaan we anders begeleiden?

* gaan we anders beoordelen?

* gaan we anders...?

Wilt u uw ervaringen delen over de begeleiding in de praktijk en uw mening geven?

Kom dan naar een van de conferenties `werkbegeleiding in uitvoering' die de Stichting Arbeidsmarktbeleid Branche Verpleeg- en Verzorgingshuizen (SAB V&V) laat organiseren voor werkbegeleiders en praktijkopleiders in de verpleeg- en verzorgingshuizen.

In het ochtendprogramma wordt u geïnformeerd over competentiegericht opleiden met voorbeelden uit de praktijk van verpleeg- en verzorgingshuizen, afgewisseld met theatersketches. In het middagprogramma krijgt u de gelegenheid om met collega's van gedachten te wisselen over onderdelen van het competentiegericht opleiden. Tussen de middag zorgen we voor een lunch. Kosten: EUR 25

Geïnteresseerd? Download dan hier meer informatie en het aanmeldingsformulier en fax het naar (0411) 611045 of meld u aan via http://www.gdnet.nl/werkbegeleiders.

Voor meer informatie kunt u terecht bij Anja Schuurmans, bureau G&D, tel. (0411) 604262.
23-10-2007, Verpleeg- en verzorgingshuizen | Meer over: helpenden, verpleeg- en verzorgingshuizen, verplegenden, verzorgenden, zorg |