Gemeente Moerdijk


30-10-2007: Jarig Moerdijk trakteert

Wie jarig is moet trakteren, is een veelgehoorde kreet. Dit jaar bestaat de gemeente Moerdijk tien jaar. Reden om de inwoners te verwennen. Dat gaat gebeuren. En hoe!

Met de Koninklijke Militaire Kapel Johan Willem Friso zijn afspraken gemaakt om op 24 november aanstaande een concert te geven voor onze ingezetenen.

Om zo veel mogelijk inwoners in staat te stellen dit concert bij te wonen, is een gelegenheid gezocht waar veel mensen in kunnen. Die is gevonden in Fijnaart. In de Parel is plaats voor 750 tot 1000 belangstellenden.

Het belooft een grandioos spektakel te worden. De Koninklijke Militaire Kapel is een gerenommeerd muziekgezelschap, dat zijn sporen reeds lang verdiend heeft.

Speciaal voor deze gelegenheid is er een muziekgezelschap gevormd, bestaande uit musici uit de hele gemeente Moerdijk. In het voorprogramma laat dit selecte gezelschap horen dat Moerdijk op muzikaal vlak flink wat potentie in huis heeft.

Wie jarig is, trakteert! Dit houdt dus in dat het concert gratis is. Maar het is wel zo: vol is vol! Wilt u dus dit concert graag bijwonen, zorg dan dat u een entreekaart hebt. Dan bent u verzekerd van een plaats. De kaarten zijn vanaf 1 november verkrijgbaar op onderstaande adressen:
Fijnaart De Parel
Prinses Margrietstraat 15

Heijningen Pestalozzihuis
Hoge Heijningsedijk 4a

Helwijk De Blokhut
Pr. Bernhardplein 2

Klundert Bibliotheek Klundert
Molenberglaan 2

Langeweg Gemeenschapshuis Ons Stedeke
Kloosterlaan 22

Moerdijk De Ankerkuil
Steenweg 52

Noordhoek Café Noordhoek
Sint Jozefstraat 19

Standdaarbuiten De Standaard
Timberwolfstraat 5a

Willemstad Gebouw Irene
Grimhoek 15

Zevenbergen Gemeentehuis
Pastoor van Kessellaan 15

Zevenbergschen Hoek Gemeenschapshuis De Zevensprong Olavstraat 29