Op 24 november 2007 is het Autotron het podium van een internationaal Shootboxing evenement. Op deze avond nemen de beste vechters uit Japan, Duitsland en Gastland Nederland het tegen elkaar op. Nederland zal voor het eerst kennis maken met een Shootboxing evenement op wereldklasse niveau.

Programma

Ras Bosschenaar, tweevoudig S-CUP winnaar en K1 MAX winnaar van 2005, Andy Souwer zal zijn opwachting maken tegen de kroonprins van het Nederlandse kickboksen, Nicky Holzken. De eveneens uit Den Bosch komende 'knokker', Khalid Lazaar zal er alles aan willen doen om zijn partij tegen Chris van Venrooij winnend af te sluiten en het publiek een mooie avond te bezorgen. Naast Andy Souwer en Khalid Lazaar zullen de Japanse Shootboxing fenomenen Hiroki Shisido en Kenichi Ogata zich tegen respectievelijk Peter Hoes en Chahid El Ouladhadj van hun beste kant laten zien. In dit deelnemersveld kan de eveneens in Japan vechtende 'Fast' Faldir Chahbari niet ontbreken. Hij zal het waarschijnlijk opnemen tegen de hem bekende Ali Gunyar.

Bovenstaande partijen zijn reeds voldoende om de vingers bij af te likken, maar wat te denken van; de Duitse wereldkampioen, Kamal El Amrani (bekend van de Superleague) tegen de altijd naar voren knokkende William Diender, 'The silent Assasin' Rodney Faverus tegen Adnan Redzovic uit Bosnie, Kenneth van Eesvelde tegen louiz Reiz en Benji Zimmerman tegen Said El Yahiaoui?

Bij de damespartij tussen 'Iron Lady' Germaine de Randami en Michela Mancini uit Italie zal de vraag vooral zijn: Is Michela in staat om Germaine 3 ronden lang partij te bieden of zal Michela net als haar voorgangers vroegtijdig naar het canvas gaan?

Naast de 10 TOP A Partijen zullen er tijdens dit mooie programma ook een aantal B partijen op de kaart staan, waarin de (Bossche) talenten zich aan het grote publiek zullen tonen. Rudien Davis, Rini van Gelder, Henri van Opstal, Maikel van der Wouw, Zagharias, Miloud, Robin van Roosmalen, Tommy Gun, Twan Aarts, Hicham El Gaoui en Marlon zullen het publiek laten zien dat het met het kickboksen in Brabant goed gesteld is.

Het evenement

Het evenement zal zich in Japanse sferen afspelen. Taiko drums, Geisha's en Japanse gastheren zullen de gasten op deze avond kennis laten maken met de Japanse gastvrijheid. De aanwezigen op deze avond zullen zich enerzijds in het land van de rijzende zon wanen en anderzijds genieten van een sfeervolle en sportief Bosch feestje.

http://www.topsportdenbosch.nl/