Anansi vertelbijeenkomst op 24 november in Museon


Kom luisteren naar Anansi vertellers uit Ghana, Antillen, Aruba, Nederland en Suriname

DEN HAAG, 20071119 -- Kom luisteren naar de verhalen over de listige spin die iedereen beet neemt. Het wordt een gezellige vertelmiddag, onder het genot van een hapje en een drankje worden bijzondere verhalen verteld uit Ghana, Antillen, Aruba, Nederland en Suriname. Iedereen die op 24 november een Anansi verhaal wil vertellen kan zich voor 19 november aanmelden bij stichting Vista. Ook kan men genieten van de vertelkunst van de bekende verhalenverteller en theatermaker Wijnand Stomp. Datum: zaterdag 24 november 2007, Tijd: 15.00 uur Locatie: Museon Den Haag, Stadhouderslaan 37. De toegang is gratis.

Alle bijdragen worden op video opgenomen en zijn kort daarna publiek toegankelijk via de online filmdatabase www.anansimasters.net. Reeds zijn er op deze website al vele verhalen te bekijken.

De presentatie wordt verzorgd door Wijnand Stomp, één van Nederlands bekendste theatrale vertellers. Mister Anansi, zoals hij soms wordt genoemd, maakt voorstellingen waarin zijn kleurrijke afkomst een belangrijke rol speelt. Met humor, aanstekelijke ondeugd en een tikkeltje wijsheid weet hij jong en oud telkens te raken. Aan het einde van de middag zal hij een Anansi verhaal ten gehore brengen!





Stichting Vista Far Reaching Visuals