Herbs n Spices en Doll en Zo samen op Smaakparade


TILBURG, 20071116 -- De twee ambachtelijke delicatessenleveranciers Herbs n Spices uit Tilburg en het in Leersum gevestigde Doll en Zo zullen op zaterdag 24 en zondag 25 november voor het eerst hun zinnenprikkelende smaken samen presenteren tijdens de Smaakparade op het Landgoed Rhederoord. Dit landgoed van de bekende biologische chefkok Eric van Veluwen, is gevestigd in de Steeg (nabij Arnhem).

Smaakparade is een nieuw evenement in Nederland waar producenten met eerbied voor kwaliteit de bezoekers laten kennismaken met de mooiste producten van eigen bodem, en de eerlijke smaken van buiten de grenzen.

Herbs n Spices is een leverancier van homemade delicatessen waaronder kruiden- en specerijenmixen, chutneys, tapenades en dressings. Doordat zij al hun producten op een kleinschalige manier naar eigen recept maken zijn de producten echte geur- en smaaksensaties. Alle producten van Herbs n Spices zijn volledig vrij van geur-, smaak- en conserveermiddelen.

Nieuwe dressinglijn
Herbs n Spices grijpt de Smaakparade aan om zijn volledig vernieuwde dressinglijn te presenteren. Deze dressings zijn allemaal volgens authentiek recept, met gebruik van eigen kruiden, ontwikkeld en worden met de hand afgevuld. De recepturen komen van over de hele wereld, voorbeelden zijn de Marokkaanse Ras el Hanout dressing, de Spaanse Pimenton dressing en de Italiaanse Balsamico Bianco dressing.

Culinaire kunstwerken
Doll en Zo heeft als doelstelling: het prikkelen van uw zintuigen! Dat prikkelen doen zij met Schilderkunst & Gastronomie. Voer dus voor zowel uw ogen als voor uw smaakpapillen. De grote passie voor alle goede dingen des leven heeft geresulteerd in een prachtig samenspel van culinaire kunstwerken en een uitgebreid en exclusief assortiment aan Franse heerlijkheden.

Het meest populaire product uit het assortiment van Doll en Zo is de Franse Saucisson afkomstig uit de Haute Savoie en de Auvergne. Deze Franse droge worstjes worden met de hand geknoopt en zijn vrij van E toevoegingen. Ze zijn verkrijgbaar in 18 verschillende smaken, uiteenlopend van Eekhoorntjesbrood, Roquefort, Hert, tot Blauwe Bosbes. Naast de saucissons is Doll en Zo gespecialiseerd in Eendenspecialiteiten uit Les Landes. Een productenlijn van een familiebedrijf met onder andere Confit de Canard, Foie Gras Entier, Rillettes en Terrines.

De kunst die Doll en Zo vertegenwoordigt, wordt gemaakt door de schilder Erik Zwezerijnen. Zijn grote, zwierig figuratieve kunstwerken hebben als rode draad de geneugten van het Bourgondische leven. Tijdens de beursdagen zal zijn meest recente collectie schilderijen tentoongesteld worden in het landhuis en in de stand.

Kortom: kom kijken, ruiken en proeven op de Smaakparade!





Ingezonden persbericht