Nederlands grootste en mooiste kerstmarkt bezoekt expocenter hengelo


SPROOKJESACHTIGE KERSTSFEER ONDER EEN HEMEL VAN 70.000 LAMPJES

HENGELO, 20071115 -- Op 24 en 25 november zal de Grootste en Mooiste Kerstmarkt van Nederland weer plaatsvinden in het Expocenter te Hengelo. Deze Kerstmarkt is dé kerstbeleving bij uitstek voordat de echte kerstdagen beginnen. Onder een hemel van schitterende kroonluchters gemaakt uit meer dan 70.000 lampjes en tussen huizenhoge kerstbomen kunt u wandelen en genieten van al het moois dat u in de honderden kerstkramen wordt aangeboden.

Schatkamer vol koopjes
Tienduizenden koopjes en nieuwigheden worden door de ruim 150 standhouders aangeboden. Van cadeau artikelen tot decoraties en van heerlijke verwennerijen tot kerstkaarten. Maar ook speelgoed tegen spotprijzen. Het is haast teveel om op te noemen.

Kerstkoren
De sfeer wordt nog eens extra versterkt door de vele kerstkoren die continu optreden op het prachtig kerstpodium. De kinderkoren van de muziekschool Hengelo zullen zaterdagochtend 24 november onder leiding van Jolke Schenkel het spits afbijten. `s Middags zal het geweldig swingende Celebration met eigen liveband acte de présence geven. Zondagochtend komt Sign of Friendship, landelijk bekend geworden van het TV programma Korenslag vanwege hun superswingende dirigent. `s Middags zal het gospelkoor Ichthus uit Nijverdal op indrukwekkende wijze afsluiten.

Sinterklaas
Zo vlak voor de verjaardag van de goedheilig man kan het niet anders dan dat de Kerstman hem heeft uitgenodigd om alvast een beetje zijn verjaardag te vieren. Tussen 12.00 en 13.00 zal op beide dagen de Sint plaatsnemen op het grote kerstpodium en honderden cadeautjes weggeven.

Ideeën opdoen op Creadagen Kerstplein.
Tientallen kunstenaars, hobbyisten en creatievelingen bieden u een voorproefje zodat u het thuis nog knusser en gezelliger kunt maken tijdens de kerstdagen. Leer uw eigen kerstkrans maken of uw eigen Bob Ross kerstschilderij. Zie hoe de mooiste creaties gemaakt worden door uiteenlopende artistiekelingen.

Feest voor kids en genieten op gezellige terrassen.
Ook onze echte grote kerstman ontbreekt natuurlijk niet. Elk uur neemt hij in het midden van de hal plaats op zijn wensstoel. Kinderen kunnen bij hem op schoot hun kerstwens uitspreken of een liedje zingen en krijgen dan een cadeautje. De enige Kersttrein van Nederland zal aanwezig zijn. Uw kinderen kunnen daar wederom een onvergetelijk ritje in maken.
Heerlijke drankjes en hapjes zijn volop te verkrijgen, zodat het ook de innerlijke mens aan niets hoeft te ontbreken.


Informatie

Plaats: Expocenter, Wegtersweg 65 Hengelo
Datum: Zaterdag 24 en zondag 25 november 2007

Openingstijden: Zaterdag van 10.00 tot 17.30 uur
Zondag van 10.00 tot 17.30 uur

Entree: Volwassenen: ¤ 5,00
65+: ¤ 4,00
Kinderen tot 12 jaar (onder begeleiding) gratis.

Inlichtingen: Organisatie Hagen Events BV
Tel: 026 3635084
www. kerstmarkten.com


---------------------------------------------------------


Noot voor de redactie:

Organisatie en promotie wordt verzorgd door:

Hagen Events BV
Oude Kraan 72
6811 LL ARNHEM
Tel: 026 3635084
Fax: 026 3622097
Email: dionne@hagen.nl

Ook voor foto's en/of een lezersactie kunt u contact met ons opnemen.





Ingezonden persbericht