Politie Zeeland


---


O-2508-2007 Aanrijding 's-Gravenpolder
Op de kruising Baarlandsezandweg / Schoorkenszandweg vond zaterdag rond 09.00 uur een aanrijding plaats.
Een 33-jarige automobiliste uit Yerseke kwam vanuit de Schoorkenszandweg en verleende op de kruising geen voorrang aan een 60-jarige bestuurder uit 's-Gravenpolder, die over de Baarlandsezandweg reed. De vrouw is met onbekend letsel naar het ziekenhuis in Goes gebracht. Later is zij per traumaheli naar een ziekenhuis in Rotterdam vervoerd. Voor zover bekend bleef de andere bestuurder ongedeerd.

Z-2509-2007 Diefstal uit kassa, Terneuzen
Zaterdag omstreeks 09.45 uur heeft een onbekende man enkele tientallen euro's uit de kassalade van een winkelpand in de Noordstraat in Terneuzen weggenomen.
Aan een medewerkster vroeg hij geld te wisselen. Toen zij de kassa opende deed hij een greep in de geldlade. De medewerkster drukte gelijk de kassa dicht, maar de man zag toch kans enkele tientallen euro's te stelen. De man probeerde nog enkele keren zelf de kassa te openen, maar de medewerkster kon dit steeds verhinderen. Toen hij in de gaten kreeg dat het hem niet lukte liep hij weg, door de Noordstraat in de richting van de Vlooswijkstraat.


---- --


---


Z-2504-2007 Aanhouding in Hulst
Politie Zeeland heeft zaterdag om 01.40 uur in de Steenstraat in Hulst een bijna 13-jarige jongen uit de gemeente Hulst aangehouden.
De jongen, die alcohol had gedronken, had in een horecabedrijf in de Steenstraat de leiding van de spoelbak van het herentoilet op de eerste verdieping vernield. Het vrijkomende water uit het toilet is via de vloer van de eerste verdieping naar benedenverdieping in in de verlichting gelopen. Voor de veiligheid werd de electriciteit afgesloten, waarna besloten werd de zaak te sluiten. De jongen had bij zijn aanhouding een mes en vuurwerk op zak. Hij is overgebracht naar Torentijd en de politie is nog met de zaak bezig.

W-2505-2007 Politie zoekt getuigen gevaarlijk rijgedrag, Arnemuiden
De politie is op zoek naar mensen die getuige zijn geweest van levensgevaarlijk rijgedrag, vrijdag tussen 16.30 en 17.00 uur op de A58 tussen de invoegstrook na het tankstation bij Arnemuiden en de afslag Heinkenszand.
Een 20-jarige automobilist uit Yerseke reed op de invoegstrook vanaf het tankstation van Arnemuiden in de richting van Bergen op Zoom. Daar kwam een personenauto, zonder reden, erg kort achter hem rijden en maakte deze bestuurder het de 20-jarige automobilist onmogelijk om in te voegen. Daarna werd de 20-jarige klem gereden, ingehaald waarbij de onbekende bestuurder zeer dicht langs zijn auto reed en vervolgens gesneden. Hierdoor ontstond levensgevaarlijk rijgedrag en de politie is op zoek naar getuigen. Zij worden verzocht te bellen naar 0900-8844.

O-2506-2007 Mishandeling, gemeente Borsele
In een woning in de gemeente Borsele werd zaterdag tussen 02.50 en 03.40 uur een 32-jarige vrouw mishandeld door een 35-jarige bekende. Beiden zijn afkomstig uit de gemeente Borsele.
De man pakte haar vast en duwde haar met kracht tegen de muur, ook vernielde hij een deur. De oorzaak ligt in de relationele sfeer. De man verliet daarna de woning maar kreeg omstreeks 03.15 uur met zijn auto een ongeval op de kruising Schippersweg / Nieuwe Kraaiertsedijk bij Nieuwdorp, waardoor hij met zijn auto in de sloot belandde. Hij is met onbekend letsel naar het ziekenhuis in Goes gebracht, hier werd ook een bloedproef afgenomen. Hoe zwaar de auto beschadigd raakte is niet bekend.

Z-2507-2007 Diefstal aanhangwagen, Sluiskil
In de nacht van vrijdag op zaterdag werd op de Binnendijk in Sluiskil een aanhangwagen gestolen.
Het betreft een enkelassige, bruinkleurige aanhangwagen met een waarde van enkele honderden euro's.

W-2508-2007 Overlast jeugd, Vlissingen
Op de Paauwenburgweg in Vlissingen werden zaterdag rond 00.50 uur 6 jongeren uit de gemeente Vlissingen, variërend in de leeftijd van 15 tot 23 jaar, aangehouden.
Zij hadden eerst een fiets aan een verkeersbord gebonden en haalden deze nu, luid pratend en lachend, weer uit waardoor overlast werd werd veroorzaakt voor de omwonenden. De 6 hebben op het politiebureau een verklaring afgelegd en werden daarna met een bekeuring op zak weer in vrijheid gesteld.


---- --