GLG Partners, Inc. kondigt indiening van de uiteindelijke officiële aanvraag voor een beursnotering aan de NYSE

24/11/2007 04:30



PR Newswire



NEW YORK, November 24 /PRNewswire/ --
GLG Partners, Inc. (NYSE: GLG) (NYSE: GLG WS)(NYSE: GLG.U) ("GLG") maakte vandaag bekend dat het de uiteindelijke, officiële documenten heeft ingediend voor een aanvraag van een beursnotering van zijn gewone aandelen, volmachten en units (de "effecten") aan de New York Stock Exchange (the "NYSE"). De handel in deze effecten begon bij de opening van de NYSE op 5 november 2007 onder de respectievelijke symbolen GLG, GLG WS and GLG.U. De voorwaarden voor notering op de NYSE vereisen dat GLG de bijkomende informatie openbaar maakt die de NYSE heeft doen besluiten om de onderneming te noteren. Die informatie is in de aanvraag te vinden. Die informatie is tevens op aanvraag bij de onderneming voor het publiek beschikbaar.

Over GLG
GLG, de grootste onafhankelijke alternatieve aandelenmanager in Europa en één van de grootste in de wereld, levert zijn bestand van langdurige, prestigieuze klanten een divers scala aan investeringsproducten en boekhoudkundige adviezen. GLG is erop gericht om het kapitaal van de klanten te verduurzamen en consistent absoluut superieur rendement te bereiken met weinig risico en weinig correlatie met zowel de equity- als de vaste inkomensmarkten. Sinds het begin, in 1995, heeft GLG voortgebouwd op de oorspronkelijke ideeën van zijn oprichters in de private financiële management industrie, om zich vervolgens te ontwikkelen tot één van 's werelds grootste en meest erkende alternatieve investeringsmanagers, terwijl ze hun traditie van klantgerichte productontwikkeling en klantenservice behielden. Vanaf 30 september 2007, beheerde GLG bruto AUM (Assets Under Management - activa in beheer) ter waarde van meer dan 23 miljard USD.

Niets dat in dit persbericht vermeld staat of te vernemen is op de conferentie moet gezien worden als een uitnodiging voor, of een aanbod om investeringsadviezen te geven.

Investeerders en analisten: Simon White, Hoofd Financiën, +44-0-20-7016-7000, simon.white@glgpartners.com, of Michael Hodes, Algemeen directeur van Investeerder Relaties, +1-212-224-7223, michael.hodes@glgpartners.com; of Media: Finsbury: Rupert Younger of Amanda Lee, +44-0-20-7251-3801, rupert.younger@finsbury.com, amanda.lee@finsbury.com, of Andy Merrill, +1-212-303-7600, andy.merrill@finsbury.com, allen voor GLG Partners, Inc.