Gemeente Utrecht

Kinderen geven plannen Stationsgebied kleur
Sinterklaas kiest mooiste kleurplaat

Sinterklaas schrijft een kleurwedstrijd uit: wie kleurt het nieuwe Muziekpaleis, de OV-terminal of Nieuw Hoog Catharijne het mooiste in? Bouwpieten delen zaterdag 24 november tussen 10.00 en 16.00 uur kleurplaten uit in de stationshal. De mooiste kleurplaten worden beloond met vrijkaartjes voor Madurodam, inclusief treinreis.

Er zijn twee categorieën: kinderen t/m 6 jaar en 7 t/m 12 jaar. In elke categorie kiest Sinterklaas één winnaar. De winnaars mogen samen met hun ouders en eventuele broertjes en zusjes naar Madurodam, waar een miniatuurversie te zien is van de nieuwe OV-terminal. De kleurplaten moeten vóór 5 december 2007 bij het Infocentrum Stationsgebied in Hoog Catharijne worden ingeleverd. Of worden opgestuurd naar: Infocentrum Stationsgebied, Postbus 1273, 3500 BG Utrecht.

Vanaf maandag 27 november zijn de kleurplaten ook te downloaden via www.utrecht.nl/stationsgebied en af te halen bij het infocentrum. Dus ook kinderen die niet langs kunnen komen zaterdag, kunnen meedoen aan de wedstrijd.

De winnaars krijgen in de week van 10 december bericht. De namen worden ook bekendgemaakt op www.cu2030.nl.

Noot voor de media

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Gemeente Utrecht, Projectorganistie Stationsgebied, Moniek van der Sanden, 030 - 286 96 06.