Ingezonden persbericht


Therapeutisch wellness centre opent de deuren voor u

Milsbeek - Op zaterdag 24 en zondag 25 november houdt het Therapeutic Wellness Centre Open huis. Iedereen, die interesse heeft in zijn of haar eigen gezondheid is van harte welkom.

Wanneer je over de drempel stapt van het Therapeutic Wellness Centre en de geur van massageolie en kruiden opneemt, voel je direct de stress of onrust verdwijnen. Dit "onthaastingshuis" ademt in alle hoeken en gaten rust uit. Wanneer je de winkel met boeken en leuke hebbedingetjes hebt gezien, passeer je het bordje "stilteruimte". Hier wordt op gedempte toon gesproken en nader je de behandelkamers. Deze kamers, ieder met eigen kleuren en sfeer, nodigen je uit om er maar meteen in te gaan liggen of zitten. Na deze kamers kom je in een gezellig verlichte zaal. Deze ruimte wordt gebruikt voor yogalessen, dans, presentaties, lezingen en workshops.

Verschillende soorten massages, acupunctuur, ontgiftingskuur, een oosterse voetmassage of een oosterse beautybehandeling, een spierverkwikkende infraroodsauna, een whirllbad, alles in combinatie met voedingsadviezen of coaching gesprekken. "Je hoeft het niet te geloven, je moet het gewoon ondergaan".

Werken aan je gezondheid betekent eigenlijk zuinig zijn op je lichaam en het op tijd en regelmatig goede aandacht geven. Niet alleen de buitenkant met een flinke douche, maar zeker ook regelmatig de binnenkant. Vandaag de dag heeft iedereen het druk, druk en nog eens druk. Stress, spanningen, ongezond eten, onvoldoende tijd om te eten en onvoldoende of slechte nachtrust. Hoeveel mensen voelen zich moe? Vaak, als het bijna te laat is, zoeken mensen vertwijfeld hulp. Wij kunnen deze meestal bieden in ons Therapeutic Welness Centre.

Voor meer informatie en inschrijving, zie www.therawellness.nl U bent van harte welkom op 24 en 25 november.


---- --