Gemeente Vlaardingen


Hoppen door Vlaardingen-Holy met de Holyday Tourbus

09 november 2007

Per tourbus door Holy U hoeft niet naar de Bahamas of Benidorm om er eens even helemaal uit te zijn. Vlaardingen-Holy heeft genoeg interessante plekken en projecten voor ontmoeting en ontspanning. Tenminste, dat vinden Val Klein, lid van bewonersvereniging Zwaluwenlaan Even, en Anne van der Waal, lid van huurdersvereniging HZ 188. Samen zijn zij met corporaties en gemeente om de tafel gegaan om te kijken hoe bewoners van de Holy meer bewust kunnen worden van de mogelijkheden in hun eigen wijk. Het resultaat: de Holyday Bustour. Een hop on, hop off busroute door de hele wijk.

Burgemeester Bruinsma achter het stuur

De Holyday Tourbus rijdt op zaterdag 24 november tussen 13.00 en 16.00 uur langs verschillende toonaangevende locaties en projecten in de Holy. Plekken en/of projecten waar u anders wellicht nooit zou komen of waarvan u niet eens wist dat ze bestonden. De bus zelf biedt voldoende mogelijkheden om elkaar en anderen (beter) te leren kennen. En helemaal bijzonder: burgemeester Bruinsma zit tijdens de eerste ronde door de wijk achter het stuur!

Kijk voor meer informatie over de opstapplaatsen en deelnemende projecten op: www.HoppendoorHoly.nl

De Holyday Tourbus is een initiatief van Val Klein, bewonersvereniging Zwaluwenlaan Even en Anne van der Waal, Huurdersvereniging HZ 188, naar een idee van Strait Solutions. Waterweg Wonen, Woningstichting Samenwerking en gemeente Vlaardingen ondersteunen het project.