RTL Group

RTL Z-specials tijdens de 'Dag Van De Beleggers'

LIVE VANUIT EEN SPECIALE CONGRESSTUDIO, MET BESTUURSVOORZITTERS EN SPECIALISTEN

Hoe houdt de particuliere belegger zich staande in deze turbulente tijden? Wat wordt als een kans en wat wordt als een bedreiging gezien? Tijdens het beleggerscongres 'Dag van de Belegger', in de RAI in Amsterdam op vrijdag 23 november, zendt RTL Z live vier specials uit. Particuliere beleggers, bestuursvoorzitters en beleggingsspecialisten komen uitgebreid aan bod.

Naast de gesprekken met de particuliere beleggers, wordt er met topmannen gesproken over hun relatie met de steeds mondiger wordende aandeelhouders. Aan tafel schuiven Peter Bakker van TNT, Ronald Kasteel van Ordina en George Möller van Robeco aan. Daarnaast blikken beursspecialisten terug en kijken ze vooruit: wat zijn hun verwachtingen voor 2008? Ook VEB-directeur Jan Maarten Slagter schuift aan.

De presentatie vanuit de congresstudio is in handen Roland Koopman. Willem Middelkoop verzorgt ieder uur vanuit de RAI een live update van de financiële markten. Particuliere beleggers die zich niet hebben ingeschreven voor de 29e Dag van de Belegger kunnen vrijdag bij RTL Z terecht. Als gevolg van de overweldigende interesse zijn de toegangskaarten uitverkocht.
Uitzending: RTL Z bij RTL 7, om 10.20 uur, 12.20 uur, 14.20 uur en 16.20 uur.

Website: RTL Z

---

Noot aan de redactie: voor meer informatie en/of interviews kunt u contact opnemen met Onno Posthuma, RTL Nederland Communicatie, via tel: 035 - 6718667 of onno.posthuma@rtl.nl