Gemeente Zwolle

Kom ook! Feestelijke opening Rozentunnel

Datum uitgave Wijzerbericht: 11/14/2007

De nieuwe fietstunnel tussen Westenholte en Stadshagen is klaar, en dat vieren we, samen met de wijkbewoners en vooral met alle kinderen uit deze twee wijken! Op vrijdag 23 november van 15.00 tot 17.00 uur opent wethouder Janco Cnossen op spectaculaire wijze de Rozentunnel.

Voor jong en oud

Voor iedereen jong en oud zijn er die middag leuke, spectaculaire en gekke activiteiten en demonstraties.
Kun jij op een éénwielerfiets rijden? Durf jij een looping met een fiets te maken of ben je zo snel en bereik je als eerste de finish op een knotsgekke fiets? Of kijk je liever naar een voorstelling? En wil je weten waarom de tekst `Terug is dubbel weg' op de voorkant van deze kaart staat? Kom dan naar de opening van de Rozentunnel!

Kom je op de fiets?
Dan kun je direct de nieuwe tunnel uitproberen. Je ontdekt dan dat je snel bij het winkelcentrum in Stadshagen bent, of een kortere weg kunt nemen naar de sportvereniging in Westenholte, dat je zoon ook in de andere wijk naar school kan en je vrienden eigenlijk bij je om de hoek wonen.

Hoe kom je bij de Rozentunnel?
Het fietspad naar de Rozentunnel start in Westenholte iets ten noorden van de Rozenweg. Na de fietsersovergang over de Voorsterweg begint de Rozentunnel. De tunnel komt uit in Stadshagen in het verlengde van de Belvédèrelaan.

Bron: afdeling communicatie
Datum van 13-11-2007 tot 12-12-2007