Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

AMSTERDAM / SCHIPHOL, 21 NOVEMBER 2007

UNIEKE SAMENWERKING OP HET GEBIED VAN PARKMANAGEMENT

Park|Facility Partners en ARCADIS Parkmanagement hebben vandaag de ondertekening bekend gemaakt van een samenwerkingsovereenkomst. Door deze unieke samenwerking ontstaat een sterk en stabiel platform om op structurele wijze het ondernemersklimaat op de bedrijventerreinen in de Noordvleugel Randstad te verbeteren.

Het unieke aan deze samenwerking is dat de diensten zich niet alléén richten op de buitenruimte (schoon, heel en veilig) en collectieve mogelijkheden, maar dat deze ook individuele diensten kan omvatten, om al het facilitair beheer (zoals de private buitenruimte, schoonmaak en bv. technisch onderhoud) in en rond de gebouwen uit te besteden.

Park|Facility Partners heeft als aandeelhouders de Ondernemersvereniging Regio Amsterdam (ORAM), Schiphol Area Development Company (SADC) en Regionale Ontwikkelings­maatschappij Noordzeekanaal (RON). SADC en de RON zijn actief op het gebied van herstructurering en ontwikkeling van bedrijventerreinen. Zij hechten aan een goed ondernemingsklimaat op de door hen gerealiseerde terreinen. ORAM behartigt de belangen van ondernemers in de regio Amsterdam en biedt hen een zakelijk netwerk. Gezamenlijk bestrijken de partners daarmee een werkgebied tussen IJmuiden en Lelystad, inclusief de Haarlemmermeer.

ARCADIS Parkmanagement is met haar specifieke kennis een volwaardige partij om operationeel parkmanagement zowel op bestaande als op nieuwe bedrijventerreinen op een hoogwaardige manier in te vullen. ARCADIS AQUMEN is toonaangevend in management oplossingen op het gebied van Total Facility Management.

Door bundeling van de kennis van het gebied en de daar gevestigde ondernemingen en de kennis en ervaring met operationeel parkmanagement bieden partijen gezamenlijk een unieke mogelijkheid voor het ontzorgen van ondernemers op bedrijventerreinen, zodat zij zich kunnen richten op hun kernactiviteiten.

De overeenkomst is aangegaan voor de duur van 5 jaar.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

- Park|Facility Partners: www.parkfacilitypartners.com of via de heer Cees Verdoes (06-51430877)
- ARCADIS: via de heer Henk Schakenraad (073-6809276)