USG People N.V.

Published: 07:55 21.11.2007 GMT+1 /Source: USG People NV /AEX: USG /ISIN: NL0000354470

USG People wint FD Gazellen Award 2007 voor Flevoland

Almere, 21 november 2007 - USG People is gisteren winnaar geworden van de FD Gazellen Award 2007 van de provincie Flevoland en werd daarmee eerste uit 420 genomineerden. Het Financieele Dagblad reikte voor het vierde jaar de prijs uit voor de snelst groeiende ondernemingen in Nederland. USG People ontving de prijs gisteren tijdens een feestelijke bijeenkomst voor de regio Midden-Nederland (Utrecht en Flevoland) in het Provinciehuis te Utrecht.

De Awards worden per provincie uitgereikt aan de winnaars in de volgende drie categorieën: 'klein' (¤ 100.000 - ¤ 2 mln omzet), 'middelgroot' (¤ 2 mln - ¤ 30 mln omzet) en 'groot' (¤ 30 mln omzet of meer). USG People is winnaar geworden in de categorie 'groot'. Naast het hoofdcriterium omzetgroei is er ook gekeken naar criteria als winstontwikkeling en financiële gezondheid.

"Wij zijn blij met deze erkenning. Ik ben trots op onze mensen die deze groei mogelijk gemaakt hebben en wil hen hierbij ook graag bedanken. Bovendien is Almere door de centrale ligging een prima vestigingsplaats voor ons backoffice en hoofdkantoor gebleken," zegt Ron Icke, CEO van USG People.

Bijeenkomsten en publiciteit
Er zijn zeven regionale FD Gazellen-bijeenkomsten waar Nederlandse ondernemers met elkaar van gedachten kunnen wisselen en ervaringen kunnen delen. De redactie van het FD heeft hiervoor de volgende ondernemersdilemma's geselecteerd: bedrijfsoverdracht, internationaliseren, outsourcing, innovatie, personeel, sales en financiering.

Voor meer informatie over dit persbericht:
Ron Icke, CEO

+31(0)36 529 95 05

Profiel USG People
USG People biedt alle vormen van flexibele arbeid en uiteenlopende diensten aan op het gebied van human resources en customer-care services. De groep, met hoofdzetel in Almere, is actief in een groot aantal Europese landen, waaronder Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Tsjechië, Slowakije, Polen, Frankrijk, Italië, Spanje en Portugal.

De merkenportefeuille van USG People bevat de merken Start People, Creyf's, Proflex (General Staffing), Unique, Content, Technicum, Secretary Plus, StarJob, Express Medical, Ad Rem Young Professionals, SYS (Specialist Staffing), USG Financial Forces, USG Innotiv, USG Energy, USG Capacity, USG HR Forces, Legal Forces, Utrechtse Juristen Groep, USG Restart en Multi Compta (Professionals) en Call-IT (Customer Care Services).

De aandelen USG People staan genoteerd aan de Effectenbeurs Euronext Amsterdam N.V. en zijn opgenomen in de Midkap-index (AMX).

Voor meer informatie over USG People of een van haar werkmaatschappijen verwijzen wij graag naar onze website www.usgpeople.com.