Ingezonden persbericht


| |
|PERSBERICHT                                                               |
|                                                                          |
|Helmond, woensdag 21 november 2007                                        |
|                                                                          |
|Weijmans Media Groep en LEWIS bundelen krachten                           |
|                                                                          |
Concept en creatie van reclame wordt versterkt met PR Eindhoven - 21 november 2007 - LEWIS Communications BV en Weijmans Media Groep gaan samenwerken. Weijmans Media Groep bestaat uit Weijmans Studio, Weijmans Weekbladen, Weijmans RTV en Weijmans Publishers. De bedrijven in de Weijmans Media Groep bieden een totaalpakket op het gebied van concept, creatie en realisatie van reclame. LEWIS Communications is expert op het gebied van PR. Met een vestiging in Eindhoven en 32 vestigingen wereldwijd, verzorgt het bureau proactieve en creatieve PR-campagnes voor zijn klanten.

De samenwerking is erop gericht wederzijdse klanten een totaalpakket aan diensten te kunnen bieden. Weijmans Media Groep brengt zijn ervaring en capaciteiten op het gebied van design, multimedia en reclame in, terwijl LEWIS Communications de mediarelaties en PR-expertise inzet.

"Wij willen onze klanten crossmediale campagnes bieden, waarbij diverse media worden ingezet om dezelfde boodschap voor het voetlicht te brengen. PR en mediarelaties vormen hier een perfecte aanvulling op," aldus Erwin Peeters, sales manager van Weijmans Media Groep. "LEWIS is een partij die deze dienst op een professionele en unieke manier aanbiedt en dus meerwaarde voor onze klanten kan opleveren."

"Weijmans is een sterke speler in de regio, met een unieke marktpositie en klantenbestand," zei Yvonne van Bokhoven, VP Europe bij LEWIS Communications. "Onze klanten vragen ons regelmatig om grafische- en multimediaoplossingen en vanwege ons specialisme konden we hier niet altijd aan voldoen. Met dit partnerschap kunnen we wel aan deze vraag van de klanten tegemoet komen. We zien het ook als perfecte kans om ons regionale klantenbestand verder uit te breiden. Onze huidige klanten zitten voornamelijk in de Randstad en regionaal zijn we gek genoeg nog niet heel sterk vertegenwoordigd. Met een partner als Weijmans gaan we daar verandering in brengen."

Weijmans Media Groep en LEWIS Communications gaan de samenwerking actief promoten onder bestaande klanten en daarnaast ook in de markt zetten door gezamenlijk nieuwe partijen te benaderen. "De regio Brabant wordt vaak onderschat als het gaat om conceptuele reclame, PR en communicatie," zei Erwin Peeters. "Bedrijven als LEWIS, met klanten als Adobe, NS, Citrix en ilse media, en Weijmans met zijn ruim 200 medewerkers laten zien dat de regio wel degelijk meetelt." (364 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Weijmans Media Groep
Weijmans Media Groep bestaat uit de volgende bedrijven: Weijmans Studio, Weijmans Weekbladen, Weijmans RTV en Weijmans Publishers. De bedrijven in de Weijmans Media Groep bieden een totaalpakket op het gebied van concept, creatie en communicatie. Daarbij wordt gebruikgemaakt van verschillende mediavormen, zoals weekbladen, reclamedrukwerk, radio en televisie. De verschillende bedrijven hebben elk hun eigen specialisme op reclamegebied, maar kunnen desgewenst samen één en dezelfde opdrachtgever bedienen. Daarbij valt met name te denken aan crossmediale campagnes waarbij diverse media worden ingezet om dezelfde boodschap voor het voetlicht te brengen.

Over LEWIS Communications
LEWIS is een wereldwijd PR-adviesbureau, opgericht in 1995 met hoofdkantoor in Engeland. Dankzij een grote affiniteit met de media en een focus op innovatieve, veeleisende sectoren is het bedrijf in korte tijd uitgegroeid tot een omvang van ruim 300 medewerkers en 32 vestigingen verspreid over de hele wereld. De Benelux vestiging is opgericht in 2000 en telt 25 medewerkers, verspreid over 2 kantoren (Eindhoven en Brussel).

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

LEWIS Global Public Relations:
Yvonne van Bokhoven

T. +31 (0) 40 235 46 00

E. yvonnev@lewispr.com

I. www.lewispr.com

Weijmans Media Groep:
Erwin Peeters
T. +31 (0)492 47 21 21
E. e.peeters@weijmans.com
I. www.weijmans.com


---- --