Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
Leiden, 21 november 2007

Floortje Dessing is de Kerstster van het Jaar

Bekende Nederlanders zijn er in alle soorten en smaken. En vaak omarmen zij een goed doel. Bloemenbureau Holland verkiest er één die bijzonder kleurrijk is. Iemand die zich persoonlijk inzet voor een betere wereld door er zelf wat aan te doen. Dit jaar is Floortje Dessing (1970) uitgeroepen tot Kerstster van het Jaar. Actief, ondernemend, bewust, wereldwijs en groen.

Onweerstaanbaar duurzaam
Bloemenbureau Holland beloont Floortje Dessing door haar uit te roepen tot Kerstster van het Jaar. Ze vertegenwoordigt als geen ander een nieuwe way of life. Positief, met balans tussen 'fun' en serieus iets betekenen voor een ander. Bewust kiezen voor duurzame ontwikkeling, maar dan op een echt aantrekkelijke, aansprekende manier.

Respect voor iedereen
Bij de keuze voor Floortje Dessing speelde haar gedurfde overstap naar LLiNK een rol. Hieruit blijkt haar moed en persoonlijke visie op maatschappelijke onderwerpen. Maar bovenal spreekt haar duurzame winkel Nukuhiva in Amsterdam tot de verbeelding. Zij blijkt hiermee óók in staat om op een leuke, hippe en stylish manier het publiek te verleiden. Met modemerken die staan voor 100% verantwoord produceren en reizen met respect voor de natuur en de lokale bevolking.

Floortje Dessing:
"Wat een ontzettend leuk initiatief, ik voel me echt vereerd. Het is een bijzonder jaar voor mij geworden. Het jaar van idealen: ik maakte de overstap van de grootste commerciële omroep naar de kleinste en groene publieke. En mijn groene winkel Nukuhiva groeide uit tot een groot succes. Ik ben er erg blij mee!"

Kerststerren
Kerststerren horen bij de decembermaand! Ze zijn er in traditionele kleuren zoals donker- of lichter rood, wit en crème. Maar ze schitteren óók in trendy variaties zoals lime, lichtroze, hardroze, zalmroze en roze met witte bladranden! Er is ook veel keus in het formaat, van mini's tot XL en zelfs op stam. Geef ze regelmatig wat lauw water, maar houd hun voeten droog. Kerststerren houden niet van tocht. Zorg voor een licht plekje, maar voorkom rechtstreeks zonlicht. Dan blijven ze schitteren en stralen tot diep in januari.



Ingezonden persbericht