Ingezonden persbericht


JS complimenteert PvdA-fractie met rechte rug

De Jonge Socialisten in de PvdA zijn erg blij dat de Tweede Kamerfractie van de Partij van de Arbeid de slag inzake het ontslagrecht heeft gewonnen. Voorzitter Michiel Emmelkamp: "Hartstikke terecht dat de PvdA gemaakte beloftes nakomt." De PvdA-jongeren zijn van mening dat de ingestelde commissie überhaupt niet hoeft te kijken naar nieuwe wijzigingsvoorstellen van het ontslagrecht.

Emmelkamp: "Iets onderzoeken waar de PvdA bij voorbaat tegen is heeft natuurlijk geen enkele zin. Het moge duidelijk zijn dat van uitstel afstel komt, en dat lijkt me in dit geval prima."

De PvdA-jongeren zijn wel erg teleurgesteld in premier Balkenende. Emmelkamp: "Balkenende gedroeg zich de afgelopen weken als beschermheer van Donner, niet als premier. Dat valt me van hem tegen. Hij zou moeten inzien dat hij de premier van alle Nederlanders is en niet alleen van zijn eigen partij"

Niettemin complimenteren de PvdA-jongeren de PvdA-Tweede Kamerfractie. "In september waren wij woedend op de fractie toen zij draaide bij het referendum, maar nu zijn we dik tevreden dat de fractie haar rug heeft recht gehouden."

----------
**

Ingezonden persbericht