Deelgemeente Feijenoord Rotterdam

Welstandsparagraaf voor European Chinese Centre

Het dagelijks bestuur van de deelgemeente Feijenoord maakt bekend dat door dienst Stedenbouw en Volkshuisvesting (dS+V) een zogenaamde Welstandsparagraaf is opgesteld voor het European Chinese Centre (ECC).

Voorwaarden
Het ECC komt ten noorden van het Polsgebied in Katendrecht. In de Welstandsparagraaf staan de voorwaarden waaraan bouwplannen in het gebied moeten voldoen. Tot in detail.

Koepelnota Welstand
Voor de welstandstoetsing van bouwplannen in Rotterdam heeft de gemeente in april 2004 de Koepelnota Welstand Rotterdam vastgesteld. In gebieden met veel nieuwe ontwikkelingen zijn aanvullende regels en afspraken nodig, bijvoorbeeld een welstandsparagraaf. Deze paragraaf wordt na vaststelling door de deelraad Feijenoord aan de Koepelnota toegevoegd.

Plan ter inzage
De Welstandsparagraaf ECC kunt u vanaf 22 november 2007 zes weken inzien in het kantoor van de deelgemeente, Maashaven O.z. 230. Het kantoor is geopend op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Bewonersavond
Er wordt nog een bewonersavond georganiseerd. Over de datum, tijd en plaats informeren we u zo spoedig mogelijk.

Bedenkingen
Indien u het niet eens bent met het plan, kunt u in bovenstaande termijn een brief met de redenen van uw bedenking sturen aan het dagelijks bestuur van de deelgemeente Feijenoord, Postbus 9555, 3007 AN Rotterdam.

Informatie
Voor meer informatie of voor het uiten van mondelinge zienswijzen over de Welstandsparagraaf ECC kunt u bellen met de heer J. Viergever, wijkregisseur Katendrecht van de deelgemeente Feijenoord. Hij is te bereiken via telefoonnummer: (010) 291 60 29.