Gemeente Loenen aan de Vecht


Cultuurmakelaar zoekt leden Cultuurplatform

Bent u geïnteresseerd in cultuur, actief binnen het culturele veld en benieuwd wat een ´Cultuurplatform´ voor Loenen kan betekenen? Dan bent u bij de cultuurmakelaar aan het goede adres. Zij kan u er op 11 en 12 december alles over vertellen.

Cultuurplatform

Samen met Maarssen en Breukelen is Loenen bezig met het ontwikkelen van nieuw beleid op gebied van cultuur. Één van de speerpunten van dit beleid is het instellen van een cultuurplatform. Dit platform zal de ruimte bieden aan culturele activiteiten die over de gemeentegrenzen van de drie gemeenten heen gaan. Het cultuurplatform zal bestaan uit personen die hun sporen al hebben verdiend op cultureel vlak en inwoner zijn van één van de drie gemeenten.

Makelaar, platform en u?

De Cultuurmakelaar heeft als taak om Kunst en Cultuur meer bekendheid te geven, maar ook om de ´cultuurmarkt´ te stimuleren; ze brengt het cultuuraanbod in de regio overzichtelijk in kaart en probeert de vraag naar cultuur te prikkelen.

De cultuurmakelaar zal als aanjager fungeren van het cultuurplatform in oprichting. U heeft twee kansen om een informatieavond bij te wonen waarop de cultuurmakelaar u meer zal vertellen over het Cultuurplatform:


- Dinsdag 11 december om 19.30 uur in de bibliotheek van Maarssen, Harmonieplein 2.


- Woensdag 12 december om 19.30 uur in de bibliotheek van Breukelen, Schepersweg 6c.

Is uw interesse gewekt? Voor meer informatie kunt u bellen met Nathalie Jonker, cultuurmakelaar in deze regio: 06-18681993, of mailen naar n.jonker@bibliotheekavv.nl