Stadsdeel Geuzenveld/Slotermeer Amsterdam


Samen schoonmaken

21 november 2007

Iedereen werd opgeroepen om afgelopen woensdag 14 november samen de Rousseaubuurt in Slotermeer schoon te maken.

Alles en iedereen werd opgeroepen om afgelopen woensdag 14 november gezamenlijk de gehele Rousseaubuurt in Slotermeer schoon te maken. De buurtploeg compleet met veegwagens, de milieupolitie en natuurlijk kinderen en volwassenen .Kinderen gingen samen met volwassenen op pad om met prikstokken aan de slag te gaan. Van snoeppapiertjes tot complete sokken werden gevonden. Vooral de kinderen waren heel actief en wilde het liefst hele tuinen een metamorfose geven. We hopen dan ook dat vooral zij beseffen dat het gooien van vuil op straat voor heel veel troep en overlast zorgt. Na de schoonmaakactie werd aan iedereen die had meegeholpen warme chocolademelk met slagroom en een oliebol uitgedeelt.

Speelplek

Ook werd woensdag het plan voor de opknapbeurt van de speelplek geshowd. Alle oude toestellen worden weggehaald en vervangen door nieuwe. In het voorjaar van 2008 zal de speelplaats gereed zijn.

Schoonmaakacties

Elk jaar worden vanuit het stadsdeel schoonmaakacties gehouden om de buurt mooi een levendig te houden. Omdat we dit niet alleen kunnen, vragen we de buurtbewoners om dit samen met ons te doen. Gelukkig zijn er altijd veel mensen bereid om mee te helpen. Wij willen dan ook iedereen bedanken voor het schoonmaken van de buurt!

s6000238.jpg (588 Kb)