Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
Trust verlengt samenwerking met Renger van der Zande

Trust International BV blijft investeren in de racecarrière van Renger van der Zande. Zo kan de Nederlandse producent van computerhardware vandaag bekendmaken. De 21-jarige coureur uit Nijmegen werd afgelopen jaar ook al ondersteund door Trust, gedurende zijn eerste volledige raceweekend in de A1GP en zijn debuutseizoen in de F3 Euroseries.

Renger van der Zande heeft afgelopen jaar in de F3 Euroseries, een van de belangrijkste opstapklasses naar de Formule 1, laten zien een veelbelovende coureur te zijn. Op het circuit van Barcelona vierde de rijder van het Italiaanse Prema Powerteam zijn eerste overwinning, na de volledige race te hebben gedomineerd. Voor Van der Zande, die volgend seizoen mee wil kunnen dingen naar het kampioenschap, betekent de steun van Trust een geweldige boost voor zijn carrière.

Michel Perridon, president en CEO van Trust International BV, zei over de deal: "We zijn erg blij dat we kunnen blijven samenwerken met een jong en opkomend talent als Renger van der Zande, als sponsor en als investeerder. Tijdens zijn seizoen in de F3 Euroseries heeft hij bewezen zeer getalenteerd en een toekomstig racewinnaar te zijn. Daarnaast liet hij zien een uitstekende ambassadeur van Trust te zijn. We willen hem heel graag de kans geven om nog een seizoen actief te zijn in de F3 en hem de mogelijkheid bieden zijn ware potentie te tonen bij een echt topteam. Als Renger races gaat winnen, zullen we hem in de toekomst zeker bij onze GP2-plannen betrekken. Renger hoort in het talentenprogramma van Trust."

Renger van der Zande liet weten: "Afgelopen jaar heb ik al van de steun van Trust kunnen genieten. Ik ben heel erg blij dat we nog een jaar op hen kunnen rekenen. Het jaar 2007 was voor mij echt een leerjaar, maar in 2008 zullen we echt moeten gaan knallen. Hopelijk kan ik dan meevechten om het kampioenschap. Ik wil Trust enorm bedanken voor het vertrouwen, ik hoop hen volgend seizoen niet teleur te stellen!"

Deze samenwerkingsdeal is tot stand gekomen dankzij GR8Industries.com.