Gemeente Venlo


Werk aan de weg

Werk aan de weg

Blerick: fietspad Baarlosestraat (vanaf 19 november)

In verband met het herstraten van het fietspad langs de Baarlosestraat tussen de Molenkampweg en de Schansheideweg wordt het fietspad richting Baarlo vanaf 19 november 2007 gedurende 3 weken afgesloten. (Brom)fietsers worden omgeleid via de Molenkampweg - Bergmanshofweg en Holleweg.

---

Belfeld: Rijksweg-Noord (vanaf 26 november)

In verband met het leggen van een nieuwe voedingskabel door Essent, het vervangen van de waterleiding door WML en het realiseren van een aantal rioolaansluitingen door de gemeente Venlo wordt het fietspad aan de oostzijde van de Rijksweg-Noord tussen de Markt en de Kapelweg in Belfeld vanaf maandag 26 november 2007 gedurende 7 weken gefaseerd afgesloten voor voetgangers en (brom)fietsers.

Het werk wordt gefaseerd uitgevoerd;

Fase 1; afsluiting van het fietspad en voetpad tussen de Witveldweg en de Kapelweg. Tijdens deze fase worden voetgangers en (brom)fietsers t.h.v. de Witveldweg naar de westzijde van de Rijksweg-Noord geleid en bij de rotonde Boxhoverweg weer terug naar de oostzijde. Deze werkzaamheden duren ongeveer 4 werkweken.

Fase 2; afsluiting van het fietspad en voetpad tussen de Markt en de Witveldweg. Tijdens deze fase worden voetgangers en (brom)fietser t.h.v. de rotonde bij de Markt naar de westzijde geleid en t.h.v. de Witveldweg weer terug naar de oostzijde. Deze werkzaamheden duren ongeveer 3 werkweken.

Tijdens de werkzaamheden blijft de Witveldweg open voor al het verkeer. Het verkeer op de Rijksweg-Noord (hoofdrijbaan) kan ongehinderd doorgang vinden.

Tijdens feestdagen wordt er niet gewerkt. Vóór de feestdagen worden het voetpad en het fietspad weer teruggebracht in de oude staat zodat deze tijdens de feestdagen gebruikt kunnen worden.
---

Wegomleidingen en -afsluitingen rond A 73-Zuid

De komende weken vinden op en rondom het Zuiderbrugtracé diverse werkzaamheden plaats. Hierdoor worden op diverse locaties verbindingslussen afgesloten en omleidingroutes ingesteld.

Zuiderbrugtracé

Vanaf maandagochtend 12 november 06:00 uur tot vrijdagavond 30 november 20:00 uur wordt het verkeer komende uit het noorden gefaseerd over de beide rijbanen geleid. Verkeer komende vanaf het zuiden blijft over de noordbaan rijden.

De afrit richting Blerick (Groetweg/Shakespearelaan) wordt definitief opengesteld voor het verkeer.

Zie ook: www.vialimburg.nl

---

Blerick: Baarlosestraat, (vrijdag 16 november)

In verband met werkzaamheden aan het wegdek wordt de Baarlosestraat tussen de Voortweg en de Molenkampweg op vrijdag 16 november 2007 afgesloten voor motorvoertuigen.

Het verkeer wordt omgeleid via de Helmusweg Shakespearelaan Eindhovenseweg A73 en v.v. Het verkeer wordt ter hoogte van de stadsbrug richting A73 verwezen.

---

Blerick: Nieuwborgstraat, (van 12 tot en met 16 november)

In verband met de aanleg van een plateau op het kruispunt Nieuwborgstraat - Kleine Parallelstraat wordt de aansluiting Kleine Parallelstraat afgesloten t.h.v. de Nieuwborgstraat. Op de Nieuwborgstraat wordt het verkeer om en om langs de werkzaamheden geleid. Het éénrichtingsverkeer op de Kleine Parallelstraat wordt tijdens de werkzaamheden opgeheven. De werkzaamheden starten op maandag 12 november en duren tot vrijdag 16 november 2007 waarbij op vrijdag 16 november 2007 ook de Nieuwborgstraat afgesloten wordt i.v.m. asfalteringswerkzaamheden van het plateau. Het verkeer wordt omgeleid via de Alberickstraat en de Vastenavondkampstraat en v.v.

Wij proberen de overlast tot een minimum te beperken en danken u voor uw begrip.

---

Afsluiten fietstunnel Wylrebeek (vanaf 5 november)

Maandagochtend 5 november 2007 is gestart met het afbouwen van het nieuwe gedeelte van de fiets-voetgangerstunnel Wylrebeek ter hoogte van de Geldersebaan / Pastoor Lemmensstraat.

Tevens wordt de bestaande situatie, zoals verharding en verlichting, aangepast. Dit betekent dat de fiets-voetgangerstunnel aan de Geldersebaan/Pastoor Lemmensstraat volledig wordt afgesloten voor al het verkeer.

Deze afsluiting zal naar verwachting drie weken duren. Omleidingen worden ingesteld via de Venloseweg/Tegelseweg.

---

Blerick: Schansgraaf (5 november t/m 14 november)

In verband met werkzaamheden aan de riolering wordt de Schansgraaf vanaf de Excelsiorstraat afgesloten voor het verkeer. De werkzaamheden starten op maandag 5 november en duren 8 werkdagen.

Wij doen ons best de overlast zo veel mogelijk te beperken en danken u voor uw medewerking.