Politie Zeeland


O-2467-2007 Aanrijding in Poortvliet
Op de kruising Schapenweg / Paasdijksweg bij Poortvliet gebeurde dinsdag om 14.20 uur een aanrijding.
Een 55-jarige man uit Bergen op Zoom reed in zijn bestelauto over de Paasdijkweg, komende uit de richting van Poortvliet. Op de kruising sloeg hij rechtsaf en liet hierbij een 16-jarige bromfietser uit de gemeente Tholen, die op het fietspad naast de rijbaan reed, niet voorgaan. De bromfietser liep bij de aanrijding diverse schaafwonden op, de bestelauto en de bromfiets liepen schade op.

O-2468-2007 Aanrijding in Goes
Op de Patijnweg in Goes kwamen dinsdag om 18.30 uur een brommobiel en een personenauto met elkaar in botsing.
Een 35-jarige automobilist uit de gemeente Goes reed over de Patiijnweg, komende uit de richting van de Viaductweg. Hij moest afremmen in verband met het overige verkeer. Een achter hem rijdende 43-jarige bestuurster van een brommobiel, afkomstig uit dezelfde gemeente, kon niet tijdig stoppen en er volgde een aanrijding. Beide voertuigen raakten beschadigd.

W-2469-2007 Diefstal scooter, Vlissingen
In de nacht van dinsdag op woensdag werd uit een garagebox achter de woningen aan de Singel in Vlissingen een scooter gestolen.
De garagebox werd opengebroken en behalve de scooter werden ook diverse gereedschappen en een helm gestolen. De scooter betreft een rode Vespa Gilera Runner met kenteken 86DFR6. De waarde van de gestolen goederen is onbekend.

W-2470-2007 Rijden onder invloed, Middelburg
Een 52-jarige Vlissingse automobilist moest woensdag om 01.00 uur op de Nieuwe Vlissingseweg in Middelburg zijn rijbewijs inleveren omdat hij veel teveel gedronken had.
Een blaastest wees uit dat de man meer dan 2 1/2x de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken had.

Z-2471-2007 Rijden onder invloed, Axel
Woensdag om 02.50 uur werd een 32-jarige automobilist uit Comines Warneton (B) betrapt op rijden onder invloed.
De man had meer dan 3x de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken en moest zijn rijbewijs inleveren. Om 05.10 uur zag de politie de man, die nog steeds onder invloed van alcohol verkeerde, op de Tractaatweg rijden. De Belg werd aangehouden en in verzekering gesteld.