november 2007 Voorlichtingsdag: 17 november 2007

17 nov 2007

Onderdeel: Wageningen Universiteit

Locatie: Wageningen

Zaterdag 17 november gaan de deuren van onze nieuwe campus open en kun je kennis maken met de 19 bachelor opleidingen van dé University for Life Sciences.
Â
Studenten en docenten staan je graag persoonlijk te woord en gedurende de dag kun je opleidingspresentaties, practica en workshops volgen. Je krijgt de ruimte om zoveel mogelijk opleidingen te bezoeken. Elk heel uur starten de opleidingen met een onderdeel. Om 10, 12 en 14 uur met de opleidingspresentatie en om 11, 13 en 15 uur met de informatieronde. Zo kun je makkelijk je eigen programma samenstellen. Â
In de opleidingspresentaties krijg je inzicht in de onderwerpen die de opleiding behandelt, hoe het studieprogramma in elkaar zit en vertelt een student over zijn persoonlijke (stage)ervaring.

De informatieronde verschilt per opleiding. Bij de een kun je een proef doen en bij de ander kun je een college over een bepaald thema volgen. Check de opleidingssite van jouw keuze voor exacte informatie over het programma (beschikbaar vanaf begin november).

>> Lees meer over de Voorlichtingsdag
>> Aanmelden voorlichtingsdag 17 november 2007

---