ChristenUnie



17 november: Congresdag in De Buitensociëteit in Zwolle.

18e Uniecongres

Op zaterdag 17 november 2007 wordt weer het najaarscongres gehouden. Het programma start om 09.30 uur en duurt tot 12.30 uur. De lokale besturen ontvangen begin oktober een uitnodiging voor het Uniecongres. Aan de orde zijn herziening van statuten en reglementen van onze partij, waaronder de contributieregeling. Afscheid wordt genomen van de Landelijk Bestuursleden, Bert Niehof en Arie de Graaf.

Het definitieve programma wordt uiterlijk in september openbaar gemaakt.

Naast het formele Uniecongres, voor besturen van lokale kiesverenigingen, wordt het 5^e Ledencongres gehouden. Op deze dag spreken uiteraard politiek leider en vice-premier André Rouvoet en onze fractievoorzitter in de Tweede Kamer, Arie Slob.

5e Ledencongres

Op zaterdag 17 november 2007 wordt het 5e Ledencongres gehouden in de Buitensociëteit in Zwolle. Het programma start om 09.30 uur en duurt tot 16.00 uur.

Op deze dag spreken uiteraard politiek leider en vice-premier André Rouvoet en onze fractievoorzitter in de Tweede Kamer, Arie Slob.

Het ochtendprogramma is gevuld met discussies; 's middags vinden de plenaire stemmingen plaats.
Op het 5^e Ledencongres mogen de leden meepraten over de politieke inhoud. U kunt voorstellen indienen over: Jeugdcultuur, Gezin, Midden-Oosten, 50+-samenleving, Klimaat, Publieke mores, Nieuwe Landbouw, Europa, Waterschappen (en verkiezingen) en het Kernprogramma.
Het definitieve programma wordt uiterlijk in september bekend gemaakt.