AFM


De AFM legt een last onder dwangsom op aan Young Management Consultants

13-11-2007

De Autoriteit Financiële Markten (AFM) maakt bekend dat zij op 23 oktober 2007 een last onder dwangsom heeft opgelegd aan: Young Management Consultants, Bergweg 101A, 3037 ED te Rotterdam.

De last onder dwangsom is opgelegd, omdat Young Management Consultants niet voldoet aan de informatieverzoeken van de AFM. De AFM heeft Young Management Consultants om informatie verzocht, omdat het vermoeden bestaat dat deze vennootschap in strijd handelt dan wel heeft gehandeld met de regels gesteld ten behoeve van de integere bedrijfsvoering. De AFM vermoedt dat Young Management Consultants heeft nagelaten zorg te dragen voor adequate maatregelen gericht op het voorkomen van betrokkenheid van de financiële dienstverlener en van zijn werknemers bij strafbare feiten, die het vertrouwen in de financiële dienstverlener of in de financiële markten in het algemeen schaden.

Young Management Consultants heeft de verzochte informatie niet binnen de termijn geleverd en is daarom verplicht de dwangsom te betalen. Ook zal de verzochte informatie nog steeds aan de AFM moeten worden geleverd.

De volledige beschikking is te vinden via de Download-link op deze pagina. Zie het origineel